In ce consta curieratul special ,intereseazate sa nu ai surprize?Vine intro cutie de lemn...etc?Cit e greutatea coletului?
Poate ti-o aduc indoita timpitii.
De asta cu ata stiai...ma gindesc
http://www.satsig.net/vsatflat.htm
Last edited by ghettoman; 10-06-08 at 22:25.
Gata domnilor! am gasit la mica distanta de mine[65km] o antena de 3M din 6 petale de Al stare perfecta,pret total;1000 ron si un BOOM cu 3 receivere cu ab, platit in avans pe un an de zile adica in total 1400 ron,pe 28 Iulie cand vine omul din concediu ma duc sa o ridic,sa vezi atunci teste....
arata exact asa cu diferenta ca are 3m;
![]()
Last edited by -minus; 30-06-08 at 15:29.
Indoire placuta)
Dupa montura si stilul de prindere pare a fi o jonsa deaia made in china....din tabla de 0.8mm.Inainte de a o da jos macar pune pe ia niste ata de pescuit sa vezi cit e de deformata...
Eu m-am pricopsit cu prodelinul lui alex de 2.4(inca o data multumiri alex).Sper sa reusesc sa imi fac unpic de timp sa o asamblez si sa fac niste teste cu ia jos inainte de a o urca pe bloc.
Daca am invatat ceva in cei 15 ani de cind ma ocup de sateliti , a fost privitor la antene...receiverele si lnb-urile le schimbi odata la 1-2 ani pe cind antena...cam la 10).De aceea merita sa faci o investitie serioasa in ea.
Cum de ai renuntat la americanca?
Last edited by ghettoman; 01-07-08 at 11:01.
R12
Nu e tabla de 0,8 e de 2,4Al nu e made in china e made in germany adusa de fi-su acum 3 ani,nu are deformari vizibile iar la teste a trecut cu brio ceea ce ma interesa,nu a fost demontata niciodata e la prima montare iar eu nu am de gand sa o dezasamblez,imaginea e pusa ca titlu de prezentare adica ca are 6 foi nicidecum ca ar fi ea.,americanca e mult prea scumpa pentru marimea ei 850E fara tva,+ 150E transportul
Last edited by zildan; 30-12-09 at 03:28.
Pai zi asa bre...io de undi sa stiu...
Asteptam poze...
Americanca nu e scumpa....cam astea sut preturile...ca noi doi am mai prins cite o castana...asta e norocul nostru...