Conform zicalei ... cel mai bun LG este un ... Samsung !!!![]()
Dislikes: 0
Conform zicalei ... cel mai bun LG este un ... Samsung !!!![]()
Eu am seria 55UH77 din 2015 de LG, se vede bine spre foarte bine, dar vreau sa iau un 65" seria 9 din 2016, 65uh950v Quantum Dot, se vede demential.
55UH77 are panel pe 10 biti si se misca mult mai bine in browser decat samsungurile.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
L-am gasit ! http://www.my-solution.de/index.php?...&details=20065
Iata si review-ul lui pentru versiunea americana : http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uh9500
... cred ca la cat costa ... parca tot un Samsung ar merita !
http://www.idealo.de/preisvergleich/...0-samsung.html
Last edited by MihaiP; 23-10-16 at 17:23.
Eu m-am jucat cu el in magazin langa un Samsung Quantum Dot de aceeasi dimensiune si pret aproape dublu.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Daca vrei un tv ADEVARAT 4K , atunci ar trebui sa iti dublezi bugetul de investitii
Daca vrei un "pseudo" 4 k , atunci cel care "iti face cu ochiul cel mai bine" , pe ala il cumperi
Chiar daca vor aparea modelele 2017 ,un tv "performant/dotat" nu va costa pana in 2100/2000 lei cat vad ca vrei sa aloci pt un astfel de device
Sa presupunem ca detinem un TV 4k "adevarat" cum putem sa ne bucuram de calitatea imaginii:
- prin cablu TV niciodata
- pe satelit deocamdata nu exista multe posturi (probabil e nevoie si de receiver 4k)
- prin IPTV nu stiu daca se transmite 4k
- poate avem un telefon care filmeaza 4k
- video de pe youtube
Last edited by Swerige; 28-02-17 at 19:25.
E pur si muove
mai ai rabdare pina in aprilie-mai cind apar noile modele 2017.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Hai sa nu extrapolam asa mult.
LG este si ramane lider in a oferi facilitati soft si de conectivitate ale smartului cum nici un alt producator nu ofera pentru televizoarele lor.
De ce am renuntat la LG seria UH603V ?
Display-ul lasa mult de dorit:
1. parca nu avea viata
2. lipsa mare de negru
3. lipsa contrast
4. unghi mic de vizionare
5. paleta ciudata de culori ( mereu persista o nuanta de violet, de visiniu) ca pe vremuri la crt-uri cand cele trei culori nu erau bine reglate.
Ce mi-a placut la LG ?
Smartul si toate facilitatile de conectivitate si navigare in aplicatii si in broweser, ii pui un mous si nu mai ai nevoie de telecomanda.
Pentru samsung:
1. in afara de un display plin de viata si culori placute nu pot sa gasesc altceva.
2. smartul si facilitatile de conectivitate parca m-au intors in timp.
3. mousul conectat nu functioneaza decat in browser
4. pretentios la stick-uri, ( stick-uri care pe LG mergeau fara probleme, samsungul nu le vrea )
5. telecomanda foarte stransa si fara taste vizibile pe timp de noapte, trebuie sa te uiti la ea inainte de a apasa o tasta pentru ca risti sa apesi altceva
6. nu stie sa faca printscreen sau captura de ecran
7. pana si la un hdd extern de 2T tot samsung conectat la usb imi spune ca nu trece testul de viteza
8. afisarea listei canalelor foarte incurcata, afiseaza sus EPG-ul cu caractere mari si numele programul sub el cu caractere mai mici si uite asa treci prin lista de cateva ori pana gasesti programul dorit.
Lista poate continua...
Si stiti ce e deplasat, faptul ca ce am scris aici am scris la samsung pe forum si m-au banat definitiv.
![]()
Forumul pe care te-au banat , nu are legatura cu firma samsung.E al unor măgari care aveau un forum de carderi.E hostat pe mxhost.