Este iminenta aparitia imaginii Android 6.0 pentru K1 Plus !
Eu sunt optimist !![]()
Este iminenta aparitia imaginii Android 6.0 pentru K1 Plus !
Eu sunt optimist !![]()
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Eu nu m-as bucura , dat fiind faptul ca google vor sa faca androidul proprietary operatin' system.
Momentan , e zvon ...
Versiune noua de soft:
KI_PLUS_DTV-ota-20160606.180521.V1031P3.zip
Am fost plecat o perioada.
Sper ca azi sa am timp de teste.
Nu am testat inca noul soft, dar am reusit sa configurez un server oscam local (pachetul apk l-a postat MihaiP).
E bine ca merge emu oscam local, am descoperit ca DTV nu se leaga simultan la mai mult de 4 servere ! Poate gresesc.
In concluzie poti avea server oscam pe aparat !
Daca am timp pana plec iar, adaug si instalarea + configurarea oscam in pachetul de optimizare romanesc.
Devine din ce in ce mai interesant ...
salut
intrebare , de aici https://thedroidsquad.com/products/k...fi-android-6-0
e ok , de comandat ?
sunt interesat de achizitionarea acest aparat
sau daca nu e ok , poate aveti alta adresa ... de unde se poate cumpara ...
multumesc mult .
Last edited by IQ.; 22-07-16 at 12:47.
Dvb-t2-ul din RO e un "domeniu MORT" pt multi din RO
Vorba lui Zildan , nu poti receptiona acest domeniu "ca lumea" in ditama-i capitala europeana si nu ma refer aici doar la o "receptie zonala/pe cartiere" , ce sa mai scriu in tara
Nu scriu ca nu se poate receptiona cum trebuie in intreaga tara , insa lasa mult de dorit per general
"Noroc" cu vecini ca si acum "25 de ani" , dar atunci cel putin erau doar doua prg tv si alea "pline" de politica si tehnologia nu era digitala/asa de avansata ca in prezent
Cred ca ar fi fost un "concurent forte" dpdv al pretului , daca ar fi fost "compatibil" si cu dvb-c
Acest domeniu avand o raspandire mult mai mare la nivel national , fata de dvb-t2-ul "mioritic"