Am mai cumparat unu cu DHL, pana vinerea viitoare ar trebui sa il am.
Dislikes: 0
Am mai cumparat unu cu DHL, pana vinerea viitoare ar trebui sa il am.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Nu mai luasem cu DHL de prin 2014, azi am aflat ca au taxe de procesare de 55 LEI.
In ultimul an am cumparat multe piese si semifabricate electronice din China dar cu posta normala si nu mai eram la curent cu smecheriile DHL.
Acum, a aparut si primul aparat comandat, pe tracking la Posta Olandeza, poate vine el mai repede.
LE:
Taxele au crescut, vedeti mai jos !
Am primit email de la DHL, imi cer 108 RON comision vamal.
Am uitat sa specific mai sus:
"Va informam ca datoriile vamale aferente coletului nu sunt incluse in acest total"
si cei din spania se plang de taxele mari percepute de catre DHL
initial am crezut ca doar in romania se intampla faptele eroice
@DHLPaket #DHLEspaña It sucks,They invent nonexistent things. A shipment with all expenses paid. They try to collect € 60.
Que te envíen desde china unos aparatos como regalo para poder desarrollar para ellos y llegue @DHLPaket #DHLESPAÑA y te quiera cobrar 60 €.
Am avut și eu impresia(prin 2007-2008)că forumurile sunt un fel de suport tehnic obligatoriu.E logic și firesc să contribuim fiecare cu cate ceva...Pana la urmă , dacă toți am cere fără să oferim nimic in schimb unde s-ar ajunge?
Concluziile mai tarziu...
am si eu intrebare pentru cei care au acest aparat.
avand in vedere ca android e alta mancare de peste, se poate face de pe el stream la canalele de satelit catre alt device prin internet?
E posibil , dar mai curand e o "captură de ecran" ca la teamviewer.Cu Screen Stream Mirroring și Stream Play.
Din ce am testat pană acum , asta a fost singura soluție.
Pe viitor poate apare altceva.(aș fi postat aplicațiile , dar e vorba de copyright)
vezi ca o sa-ti ia taxa de magazinaj acum . Sa ai la tine dovada platii -paypal sau transfer bancar - si sa fie aceeasi suma pe dovada platii ca cea declarata pe colet. Daca ai vreun prieten jurist roaga-l sa vina cu tine . La deschiderea coletului e posibil sa vina si ceva cacati din partea vamii pentru ca la contestatii nu mai e treaba comisionarului vamal care plimba hirtiile si calculeaza ce sa platesti ; smecherii astia din vama de obicei vin cu cataloage de preturi care sint mult peste preturile reale ca si cum nu ar fi actualizate de 5 ani. Daca nu ma insel orice mediplayer la ei pe catalog are pretul de 80euro. Asa ca mergi cu nervii pregatiti pentru discutii aprinse.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Am rezolvat asta de 2 zile, azi am luat coletul. Am platit doar TVA .
Faza e ca nu scaneaza aparatu. Nu e tensiune pe iesirea tunnerului.
Ori e stricat ori e versiune hardware diferita de ce e in soft.
Pana studiez eu astept idei .
---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:35 ----------
Cu alt aparat pus pe aceeasi antena (sa dea tensiune la LNB) scaneaza !
---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
Merge pe 4k bine !
---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
Daca e faza de tensiune o sa vad cand vine primul aparat cumparat, pe posta normala.
Da poate fi si ceva de soft, e versiune hardware din 25 martie asta.
Cand am scris ca merge bine .... m-am referit ca merge receptia dar evident ca nu are tensiune catre LNB.
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
Oricum evitati DHL daca nu aveti experienta cu ei.
Scotocesc ei actele nu vama !
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
E 25.02.2016 versiunea hardware.
Am atasat o poza
nu se vede poza
imi apare acest mesaj
-----------Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator-----------------
O sa pun alte imagini.
Azi am fost la socri si abia pe seara am sapat la aparat.
Am luat-o pe calea de power LNB si Diseqc, care e facuta cu INN8186, cea mai avansata solutie la aceasta ora.
Primea comenzi dar nu facea nimic.
Din aproape in aproape am descoperit ca aveam alimentatorul (din cutia aparatului) de 5V / 2A in loc de 12V/2A.
Acum merge brici aparatul.
O sa va tin la curent cu testele. deja am Android in flash, si 2 miniSD-uri, unu cu imaginea 4in 1 si altul Openelec cu frontend.
In 2007 citind un articol in celebra revista de sateliti din Romania am cumparat UFS910 (primul receptor HD cu linux, pentru cei care nu stiu) cu vreo 400 euro.
Exista cateva topiuri pe RDI legate de acest subiect.
Esenta e ca eu nu vreau sa fac cu voi acum, ce a facut MihaiP atunci cu mine.
M-a indemnat sa iau aparatul, laudandu-l in reviste si pe net si apoi l-a blamat.
NU VA SFATUIESC SA CUMPARATI ACEST APARAT,
EU DOAR MA JOC PE BANII MEI SI VA POVESTESC.
Respect experianta si entuziasmul lui MihaiP, si sper sa nu se supere pe mine pentru acest post.
Il astept cu experienta, calificarea,informatiile si entuziasmul lui pe forum !
Cel mai important lucru e ca imi deschide cu softul original UHD 1 by HD+
Pe LG UHD cu Diablo nu il deschidea.
Sper ca e chiar codat acuma.