si mai am o intrebare.
Internetul meu este bagat in laptop prin stick , dreamul iese pe net prin placa de retea de pe laptop , dat fiind faptul ca dream-ul nu are in el decat cblul cross over. ( laptop - dream , )
Merci
Dislikes: 0
si mai am o intrebare.
Internetul meu este bagat in laptop prin stick , dreamul iese pe net prin placa de retea de pe laptop , dat fiind faptul ca dream-ul nu are in el decat cblul cross over. ( laptop - dream , )
Merci
Pai am tot scris,fa ca aici http://sateliti.info/showpost.php?p=32557&postcount=8 iar setarile de ICS le faci din proprietati de la stick-ul wireless (nu e o greseala,ICS se activeaza de pe placa pe care primesti netul,nu conteaza ip-ul ei,etc ca nu umblii acolo),apare listat sub o denumire a lui.Odata ce ai bifat "alow other .... draci laci" vei vedea ca placa de retea va primi automat (windows-ul face singur asta) IP-ul 192.168.0.1.Apoi pui 192.168.0.2 la dream si gata.Urmeaza pas cu pas ce e acolo,altfel scriem aceleasi lucruri de 20 de ori.
Eu in exemplu aveam o placa wireless pe pci,dar nu conteaza ce e pe partea pe care primesti netul.
:
Este a treia oara cind iti cer sa pui datele ca sa ne lamurim.Nu pune MAC adress si IP public,dar restul le poti pune fara nici o frica.
Pune datele de la stick
ip
dns
gateway
<<<<<<<<<<<<<
pune datele de la dream
ip
dns
gateway
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
pune datele de la placa aia din laptop in care bagi cablu cross over
ip
dns
gateway
<<<<<<<<<<<<<<<<<pune ce sistem de operare ai
xp
vista
windows 7
linux
<<<<<<<<<<<<<<<<<
pune ce imagine ai pe dream
gemini
nabilo
etc
etc
<<<<<<<<<<<<<<<
pune versiunea imaginii
gemini 4.60
gemini 4.99
nabilo becali
darkstar logan
>>>>>>>>>>>>>>
Daca pui toate datele astea la urmatorul raspuns, nu trebuie decit sa copiezi litera cu litera
Sper sa se vada poza bine!!Daca nu revin si pun in format mai mare.
![]()
Cum pot sa ii postez pe forum imaginea cu ip-urilor ? Nu reuesec sa ii dau attach ?
Merci
foloseste http://imageshack.us/ pui imaginile din pc si dupa ce ai facut upload iti da ca rezultat mai multe linkuri,alege varianta link forum