A trecut intai pe la Dresden pe la niste rude!!
Dislikes: 9
Tu ai fost cel care ne-ai dat intotdeauna teste de inteligenta.
E normal sa avem retineri.
Ce traseu ai urmat mai exact ca sa ajungi in Germania, ar fi bine sa ne spui sa il evitam!
Eu cand am fost la Munchen (Munich) parca nu am trecut prin Slovacia !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
A trecut intai pe la Dresden pe la niste rude!!
da mondo am trecut si prin Dresden, se cunoaste ca ai fost germanii..zona cu pricina era atostrada Miiunchen ne indreptam spre locatia Bestensee m-ai aveam 200 si ceva km pina la destinatie...... politiia germana neau oprit, ca nea incurcat navigatorul GSP.nea invirtit ceva pina nea da directia corecta ..ok ai tot respectul meu infractori au fost dati pe posturile locale germanii si a anuntat ca cei care au fost jefuiti primesc despagubiri 1000 yuro plus suma luata cine ma ajuta dau 1000 yuroo este necesar sa cunoasca limba germana mai multe datalii pm dau nume prenume plus nr masinii cu care am fost
Last edited by soarece; 26-03-16 at 21:14.
O poza ai facut si tu in turneul asta?
era bine sa fi facut ceva poze etc ....dar patania care am avuto dreaqu i mai ardea sa faca filmari poze etc...noi ne uitam sa nu se ia iar dupa noi sa ne opreasca si sa ne mai puna ceva la amenda prima data cerusera 2000 yuroo... erau cu o mina pe pistol si una catuse,,...va dati seama ce spaima am tras....ok asta e!!!!!!! sanse sint slabe sa ma mai intorc inapoi Germanii, si sa cer despagubiri ..nu cred ca mai pot recupera ceva ...asta e politia Germana cei mai mari hotii si infractori.. sa nu mai aud pe nimeni ca nemtii sint cinstiti ,au dreptate hotii care i fura ...din partea mea.... sa i rupa cu furatul va dati seama daca politia de la ei e hoata ,ce exemplu sa primeasca restul comunitatii..... la cite camere au nemti autostrazi dovada ar fiii....inposibil nr masini trebe sa fie inregistrata la ei
Last edited by soarece; 26-03-16 at 21:51.
Daca e pe bune povestea, iti dau o veste proasta. Intr-o luna o sa primesti acasa si diferenta de amenda. In D orice amenda se judeca si daca se constata ca a fost mica sau nu ai avut destui bani sa o platesti diferenta iti vine acasa. La fel si daca se constata ca ti-a dat o amenda prea mare (foarte rar).
da moo mondo, dar acel proces verbal..acea chitanta care au scris ce dreaqu au scris..ca nu am inteles nimic .prietenul meu a fost la volan si a semnat ce dreaqu a semnat acea hircioaga ,la care nu a citit nimic din ce a semnat .... si chiar daca citea tot nimic nu-n telegea...
..cu mine care stateam in dreapta ce dreaqu a avut ca gesticulau amindoi politai si ce draqu ziceau habar nu am avut ce vorbeau
le-am dat o foaie si un pix si le-am zis sa scrie suma s-au sa faca un desen ca sa ne putem da seama ce vor , nea scris uite tu dai atiti euroi tu atiti euroi si ne arata ca daca dam euroi sintem liberi ..chitanta s-au proces verbal ce dreaqu a fost ala..... nu ni la dat ..........................neau inapoiat actele care ni le luasera.... cele 2 acte identitate si permisu colegului care era la volan in rest chitanta ...nimic....aliluia... au bagat 100 yuro la buzunar si neau urat drum bun... bineinteles pe limba lor... asta este ce am inteles noi ..dar motivul crimei infractiuni...unde am gresit? nu l-am inteles nici la ora actuala ..centuri siguranta puse.....faruri aprinse..... rovinete pe dearindul platite ...marfa contrabanda nu am avut....care sa fie cauza !!!!!!!!!!!!!!???????????? neau vazut ca sintem romani si asta c-am tot
Last edited by soarece; 27-03-16 at 12:10.
Cum ati facut depasiri? Stii regula de pe autostrazile din jermania?
regulamentar, doar au drumurii cu 3 benzi pe o singura directie dus ....3 benzi o singura directie intors ..o intrebare mai am ...pe germania se plateste rovineta ca pe germanii nu am platit nimic,,,care sinteti in tema masina cu care am intrat germanii era o.......... Skoda Octavia......ce mi frica sa nu fi cazut in plasa infractorilor care s-au deghizat in polizai..originea talibani... cica au fost prinsi si au declarat ca au oprit 5 masini dintr-e care si o skoda cu nr inmatriculare romania ..stirea a fost difuzata pe canalele germane ZDF
Last edited by soarece; 27-03-16 at 14:52.
In Jermania pe Autobahn se depaseste doar prin stanga, asta atzi incalcat soarece?
Pentru viitoare incursiuni prin autostrazile germane vezi AICI un ghid.
Cum sa faci asa ceva? Nu e pe treaba lui? Pai daca a semnat de un imprumut la banca si a girat cu casa?!!! Nu semnezi ma nene nimic pina nu stii ce scrie acolo. E obligat sa-ti aduca translator. De fapt te conduc pina la sediul Politiei si acolo sigur au pe cineva care stie limba Romana.
---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:08 ----------
Referitor la titlul topicului, cred ca ar trebui schimbat. Daca pe tine @soarece si pe prietenul tau v-au ars smecherii ca pe fraieri, nu trebuie sa spui ca Politia germana e hoata. Iti spun din proprie experienta ca nimic nu poate fi mai corect decit ei. Poate ca a-ti incercat sa da-ti spaga si atunci e clar ca au pus mina pe pistol si catuse. Cam asta se intimpla in Germania, toata lumea respecta legea oricine ar fi el. Ai gresit, ai platit, esti corect nu are nimeni treaba cu tine.
Care-i tot schimbă numele threadului ?
Nu mai ştie Google ce să indexeze.Vă ţineţi de şotii...![]()
eeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! batavar norocuu..rideti voi de soarece..dar daca vi s-ar intimpla si voua sa patiti ce am patit eu, nu cred ca vati simti bine ..cam cine a ris de mine au patito ..dar vom trai si vom vedea..sper sa ne auzim .... numai bine ....eu zic ca am fost in regula ..politisti au fost nemti.si nu talibanezi...ciudat e ca cineva mi-a zis ceva ca au auzit la stiri ZDF de niste politisti infractori care luau spaga pe cine prindeau le gaseau motive naspa care nu exista ..la stiri cica infractori au fost prinsi si cica au recunoscut ca au avut dea face si cu un autoturism romania marca scoda ...mai multe detalii nu pot da ..si in mare parte va doresc sa patiti si voi ce am patit eu ma refer la aia care sinteti mistocari numai bine o seara faina sa aveti