5

Dislikes:
9
-
Golden Member
padure fara uscaturi nu exista si nici nu va exista
si politistul german este versat a facut si el un ban ca poate vrea sa-si cumpere un lnb,receptor satelit 4k,antena etc iar cu salariul lui de politist cam greu
politistul/politisti romani in uniforma zelosi aflati in fata aeroportul otopeni si care iau la control pe cei care sosesc in tara
legitimeaza/controleaza bagajele cu alt scop si anume:
-------ia sa vad eu ce ai tu in bagaje , tu ce crezi ca eu nu stiu ca ai mituit vamesi si ai marfa de contrabanda si alte acareturi ----------
--------------------foame mare dupa $$$$$ si €€€€€€€-----------------------
vamesii romani/unguri in uniforma zelosi la care tremura buza dupa euroi desi esti cu toate actele in regula dar cauta nod in papura adica $$$$$ si €€€€€€€
(indeosebi cand vin conationali nostri spre romania sau se reintorc in tarile unde ei traiesc/lucreaza )
politisti unguri in uniforma de la circulatie zelosi care se afla la cativa km de la intrarea in teritoriul lor care deasemenea le tremura buza dupa euroi desi esti cu toate actele in regula
cand cineva povesteste/relateaza/spune ce a patit ori este minciuna sau adevar
cine a trecut prin asa ceva sau a patit-o stie ca este adevarat ce a scris @soarece si viceversa
-
Standard RSP member
da moo dar nu am avut cu noi nimic ..nici un fel de marfa contrabanda....ce am avut in porbagaj niste mincare care sa ne tina de foame timp de 4.5 zile ...in rest nimic si citeva mii yuro cu care am platit un cap tractor tir..daca dadeau de ei cu siguranta ni lua pe toti