mooo cu o saptamina in urma am fost in germania, eu si inca un prieten . nu am consumat bauturi alcolice..... am circulat cu masina.... farurile aprinse.....rovinete platite la fiecare vama pe unde am intrat... centurile siguranta puse... chestia este ca nea oprit politia germana.....si nea amendat si pe sofer si pe pasager ..adica pasagerul fiind eu soarece....nu inteleg motivul ...zona in care ne aflam era ceva Miiunchen...noi ne indreptam undeva spre destinatia........ Besstensee...nu stiu daca am scris corect destinatia, dar este ceva asemanator locatiei unde trebuia sa ajungem. am dat 100 yuroo amenda... si nu nea dat nici o chitanta politia germana ....au scris ceva pe un chitantier si a pus pe sofer sa semneze dar ce au scris sa i ia dreaqu ca nu nea dat chitanta...au oprito ei...cind nea dat actele nu mai nimeream pe unde sa intram in masina noastra ...de frica sa nu se razgindeasca ...prima data cerusera 2 000 yuroo.....hotii nu erau pentru ca masina era identica cu cea a politiei echipata corespunzator l.....girofar-deasupra masina ...fuunctional..... compiuter bord etc...am uitat sa specific erau 2 politai....mo sa fiu aidreaqu ne pusese catusele erau cu o mina pe pistol una pe catuse ,...intrebare!!!!! vi s-a mai intinplat la careva asa ceva...daca stie cineva cum se face portretul robot ..i am in memorie si la ora actuala
nici acum nu analizez ce infractiune am facut si pe ce am platit amenda
![]()

... am circulat cu masina.... farurile aprinse.....rovinete platite la fiecare vama pe unde am intrat... centurile siguranta puse... chestia este ca nea oprit politia germana.....si nea amendat si pe sofer si pe pasager ..adica pasagerul fiind eu soarece....nu inteleg motivul ...zona in care ne aflam era ceva Miiunchen...noi ne indreptam undeva spre destinatia........ Besstensee...nu stiu daca am scris corect destinatia, dar este ceva asemanator locatiei unde trebuia sa ajungem. am dat 100 yuroo amenda... si nu nea dat nici o chitanta politia germana ....au scris ceva pe un chitantier si a pus pe sofer sa semneze dar ce au scris sa i ia dreaqu ca nu nea dat chitanta...au oprito ei...cind nea dat actele nu mai nimeream pe unde sa intram in masina noastra ...de frica sa nu se razgindeasca ...prima data cerusera 2 000 yuroo.....hotii nu erau pentru ca masina era identica cu cea a politiei echipata corespunzator l.....girofar-deasupra masina ...fuunctional..... compiuter bord etc...am uitat sa specific erau 2 politai....mo sa fiu aidreaqu ne pusese catusele erau cu o mina pe pistol una pe catuse ,...intrebare!!!!! vi s-a mai intinplat la careva asa ceva...daca stie cineva cum se face portretul robot ..i am in memorie si la ora actuala
Reply With Quote
ceva ceva tre sa fii facut, ca nu se leaga de tine aiurea'n troleu...