Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 13 of 13

Thread: Boom Si Vintu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Boom Si Vintu

sursa fanatik.
    Mogulul de presa intentioneaza sa cumpere platforma BOOM TV, pentru a avea cea mai tare oferta in materie de transmisii fotbalistice din Romania
    Dupa ce i-a propus suma de 150 de milioane lui Gigi Becali pentru a cumpara Steaua, oferta refuzata de latifundiarul din Pipera, Sorin Ovidiu Vantu vrea sa dea o lovitura de imagine in domeniul televiziunii. Astfel, patronul Realitatii TV doreste sa cumpere platforma BoomTV, societatea care detine drepturile de televizare ale campionatelor din Italia si Spania, precum si drepturile de redare a campionatului din Anglia, prin intermediul Eurosport 2. Vantu intentioneaza apoi sa le ofere microbistilor toate meciurile din aceste campionate, in sistemul pay-per-view.

A oferit 75.000.000 de euro
    Negocierile intre cele doua parti sint foarte avansate, vehiculindu-se deja citeva sume „ametitoare”. Oferta patronului Realitatii este de 75 de milioane de euro, in timp ce patronii BoomTV doresc minimum 100 de milioane. Pe langa BoomTV, Vintu vrea sa achizitioneze si postul de nisa Telesport, asta dupa ce agentia de stiri NewsIn a fost deja preluata de Realitatea TV. Toate aceste mutari sint legate de faptul ca Vintu va cumpara dupa toate probabilitatile drepturile de televizare ale Ligii I, competitie care ar urma sa fie si ea inclusa in pachetul de pay-per-view, la fel ca si campionatele Angliei, Spaniei sau Italiei

deci dupa ce acel bashinos de guru care da stiri in exclusivitate,ca sa imbirlige membrii rdi iata ca nu e sigur 100% ca upc cumpara boom,cum afirma bashina sus mentionata pe forum....
    cite dovezi mai vreti oameni buni???
    100% nu stie nimeni.nici macar evreii de la BOOM......doar guru bivolaru de pe rdi.......
    Last edited by outcast; 27-12-07 at 00:01.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Re: Boom Si Vintu

muta daca vrei si postul asta aici
    eu l-am pus la satelit news

http://www.sateliti.org/showpost.php...4&postcount=23

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Thumbs down Re: Boom Si Vintu

Outcast asta numa nu se lasa.. are sange in el

Sincer eu m-am cam saturat sa tot ii "fugariti" pe cei doi aici pe forum... e de inteles ca trebuie discutate si astea undeva dar totusi... nu se poate sa o lasati mai moale? Am ajuns deja un forum cu useri multi si nu e frumos ceea ce faceti indiferent ca aveti dreptate sau nu... eu unul nu va mai pot permite sa denigrati pe cineva prin intermediul acestui forum... indiferent ca e vorba de mine, de tine outcast sau de Blana ori Fanta... lasati-o si voi mai moale ca e forum public si lumea vede... cu parere de rau, v-am tot lasat sa va linistiti dar nu se mai poate... o sa pun problema asta in discutie si cu ceilalti colegi ai mei si vom lua o decizie klara referitoare la aceste lucruri...

Outcast stii ca am dreptate si nu mi-o lua in nume de rau... acum mi-am adus aminte si am profitat de topicul tau pentru a va spune ce parere am despre treburile astea...

Sper sa nu ne lungim iar cu povestile pe tema asta pana la infinit...

Multumesc!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Mentioned
    0 Post(s)

in ziua cind se vor posta din nou key digi aici,nu ma va interesa ce fac,zic cele doua gunoaie..pina atunci continuui cu acest tratament..eu nu am uitat ce sa intimplat!!!!
    daca esti impartial,vezi ca totul a escaladat de atunci....e un forum liber dar nu se pot posta key jiji...de ce ? ca vrea muschii unui gunoi de pe alt forum? ti se pare corect???

si daca vrei schimb revizia,pot sa-i balacaresc mult mai politicos.....

off..ti-am citit postul referitor la 1 an de zile......nu vreau sa fiu nepoliticos cu tine,si de aceea ma opresc aici.....insa daca vrei sa ma atentionezi,puteai folosi pm...nu ca m-ar deranja.....insa, sa ai in vedere un lucru,acest forum exista si creste datorita userilor,datorita self respectului fiecaruia.....cred ca eu personal nu am depasit limita bunului simt(excluzind cele doua gunoaie)...si cred ca am investit ceva ore aici...daca nu e asa ,anunta-ma.
    oricum e un forum,care trebuie sa aiba si replici de astea.altfel cred ca devine monoton...
    iti urez personal, LA MULTI ANI SI BAFTA!
    Last edited by outcast; 27-12-07 at 13:34.

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Cool Re: Boom Si Vintu

Stiu ce zici si te inteleg... in marea majoritate ai dreptate si stii foarte bine ca e si parerea mea in cuvintele tale... nu in toate dar... nu ti-am trimis pm pentru ca vroiam sa transmit mesajul asta la toti (de aceea am zis ca nu iti suna tie personal) si acum, prin topicul asta, am avut ocazia sa o fac... intelegi tu...

Fazele astea cu keyle gigi nu a fost decizia mea desi gandeste-te ca am fost singurul care a stat nopti intregi sa fac oridine si curatenie in perioada aia cu scandalul gigi... iti dai seama ca nu mi-a picat bine deloc dar mi-am tinut gura si mi-am vazut de treaba... cred ca ai vazut si tu ca nu m-am dat la fund atunci ci chiar din contra...

Tu ai dreptate in ceea ce postezi despre cei in cauza... si apreciez faptul ca esti singurul care a avut tupeul sa spuna pe fata ce il doare fara remuscari... dar sincer eu m-am cam saturat de atatea barfe si povesti despre duet-ul rdi... as prefera sa ne vedem de oala noastra si de lucrurile utile si importante noua tuturor...

Si nu, nu ai depasit limita bunului simt esti tu mai dur in cuvinte dar stii unde e limita... ce sa-ti mai spun... daca chiar nu vrei sa renunti la duet atunci... fa-o mult mai politicos, diplomatic sau cum vrei sa zici fara "gunoaie" si... stii tu mai bine ca mine...

Apropo... stii bine ca de la bun inceput am fost contra injuriilor sau contra stiu eu ce neplaceri... cam asta ar fi of-ul meu...

/le: Ah, si eu iti urez, personal, LMA iar noul an sa-ti aduca mult mai multe satisfactii si bucurii decat in acest an!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Mentioned
    0 Post(s)

ur da man
    mersi.

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Outcast, daca ne rezolvi gazduirea pe un server privat si nu dai curs amenintarilor cu chemarea in justitie si despagubiri, vom permite orice: key, sau tot ce va trece prin cap.

Problema keylor digi sta asa:

DigiTV a facut o notificare celor ce ne gazduiesc pe server sa inchida acest forum din cauza keylor care sunt proprietatea exclusiva DigiTV. Notificarea a fost facuta de DigiTV la sesizarea "prietenului".
    Cei care ne gazduie forumul (firma americana), ne-au rugat pentru evitarea problemelor sa eliminam aceste key "proprietatea lui DigiTV".
    Din aceasta cauza nu putem permite keyle de digi!
    Sper sa fim intelesi odata pentru totdeauna in problema keylor digi.