Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Politia animalelor!

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Politia animalelor!

daca sunteti de acord cu infiintarea ei, dati si voi un vot aici
    http://salvatianimalele.jocuribelea.net/

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: Politia animalelor!

As fi de acord cu protectia animalelor... daca mai intai in tara asta ar fi rezolvata protectia oamenilor! Animalele sunt fiinte dar nu au suflet ca si omul!

Ma socheaza cand vad oameni "filantropi" cu animalele, dar care intorc spatele celor ce le cer ajutorul.
    Cel mai revoltator exemplu actual este al studentei omorate pe trecerea de pietoni si lasata de politisti sa moara! Sefii acestora vor sa ii scoata basma curata...
    Sunt multi care au crescatorii de caini si pisici in case, nu au copii, dar nu ar lua un copil fara familie sa il hraneasca, sa il spele si sa il creasca!
    Am ajuns sa luptam pentru drepturile animalelor, pentru drepturile oamenilor cand incepe lupta?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Lupta? care lupta? nu vezi ca in tara asta mai degraba se lupta sa te omoare cat mai repede? deja imi pare rau ca mam intors,cred ca in curand ma reintorc in Spania,macar acolo exista raspundere civica nu ca la noi.....

Member Special Member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu unul nu sint de acord. infiintarea noii politii v-a face sa creasca numarul coruptilor sau al celor care iau bani fara sa faca nimic.de ex. garda financiara sau politia comunitara.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu ma gandesc la o solutie sa scap orasul unde stau acum macar de o parte din cainii vagabonzi. e o vecina ciudata aici tine la caini mai mult ca la familia ei; le da mancare, etc; insa nu uit cum haita asta de caini a atacat o femeie cu un copil in brate, si aproape ca o sfasia daca nu intamplator erau niste oameni in preajma care au alungat cainii; insa femeia a fost lovita la pamant si muscata de caini. astept idei bune; pe primar il doare in cot.

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sa nu uitam ca si treaba cu cainii tot vina noastra e... le-am dat libertate si acum supravietuiesc cum pot... omul imputeste locul, in nici un caz nu-l sfinteste...
    Trecut la Sfinti