receptoarele fabricate in ultimii 2 ani au fost cam toate cu procesoare dual core si cu memorie ddr2 sau ddr3. Ca reactioneaza rapid la telecomanda tine mai mult de soft decit de procesor . Si daca raspunde prea repede poate fi o problema ,eu am pus o imagine pe dm 8000 cu ideea asta in cap sa raspunda si sa se miste rapid la comenzile de la telecomanda si acum trebuie sa fiu foarte atent la schimbarea canalelor ca ma trezesc ca sare cite 2-3 pozitii daca apasarea butoanelor nu e foarte scurta. Testeaza subtitrarea pe un canal care are mai multe subtitrari ,sa vezi daca opereaza corect cu mai multe subtitrari, cele care le afiseaza direct cel mai probabil sint bagate in imagine -dvb subtitle. Poate spui si cine e distribuitorul care ti l-a vindut fara sa il fi testat in functionare ,macar asa de bunsimt sa stie ce sa ii raspunda unui client -ce functioneaza si ce nu inainte sa il cumpere.
Boxul iptv de la ines e un box de 10$ pret de fabrica ,mari pretentii nu poti avea la el ,daca de pe receptorul de cablu ai imagine mai prosta decit de pe boxul iptv de la ines atunci ar trebui sa iei legatura cu distribuitorul si sa incerci sa-l schimbi cu unul mai rasarit. Amiko nici cind era cu procesoare sti nu excela la imagine ,acum cu procesoarea ali nu stiu ce sa zic ar trebui facuta comparatie si cu celelate receptoare cu procesoare ali .

Reply With Quote