N-ai pomenit nimic despre ce fel lnb ,ghid de unda si receptor ai.
Pune o fotografie si cu fata antenei.Eu am reglat o antena(1.80) cu montura asemanatoare cu a ta noaptea...
De la 0.Cu lnb inverto si srt 6155.
N-ai pomenit nimic despre ce fel lnb ,ghid de unda si receptor ai.
Pune o fotografie si cu fata antenei.Eu am reglat o antena(1.80) cu montura asemanatoare cu a ta noaptea...
De la 0.Cu lnb inverto si srt 6155.
Last edited by konstantine; 04-10-15 at 02:23.
Am un lnb inverot ultra black si ca receptor folosesc un vu uno. Montura care a reglat-o avea si surub pentru reglarea declinatiei?
Uite si cateva poze: 2 dintre ele sunt din spate ,cu antena pozitionata pe 28.2 est (setelitul care se afla cel mai apropape de sud in locatia mea...corerc ar fi cam la 29.6est) si 2 poze din fata antenei.
![]()
Am chiar acelasi model de montura ,singura diferenta e antena.A mea e prime focus.
Tu mai ai si o alta problema.Lnbul cred ca nu prea mai e in focar...
Bratul e deformat din cauza apei din interiorul lui. (care a inghetat)
hmm..nasol daca lnb-ul nu mai este in focar.
Daca zici ca ai acelasi model de montura...poti sa-mi spui daca pe a ta se poate regla declinatia...din surubul acela de sus?
merci
Last edited by konstantine; 04-10-15 at 20:22.
Se poate...Inainte de asta,gaureste bratul in partea de jos sa nu mai ai iar probleme
si incearca sa-l centrezi.
Iar ai dat-o pe langa.De curand ,chiar am spus cuiva cat de mult am avut de suferit
din cauza comunistilor.Ma rog,asta e alta problema...Daca am reusit sa aduc un zambet
pe fata celor care au citit aici,ma bucur.Macar aici sa fim veseli daca in viata
cotidiana suntem coplesiti de o gramada de probleme.Nu-ti dau ban nici acum...
O prte dintre postarile de aici,vor fi mutate in offtopic la sectiunea :
"Unde dai şi unde crapă"
Last edited by konstantine; 07-10-15 at 01:17.
Din pacate am promis ca mai incerc luni sa o mai reglez insa nu am avut timp. Azi a plouat in zona mea si saptamana nu se anunta prea ok din punct de vedere al vremii. Va tin la curent daca am vreun update.
Multumesc tuturor pentru informatii.