Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  15
Page 10 of 10 FirstFirst ... 678910
Results 136 to 142 of 142

Thread: Amiko Impulse

  1. #136
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    ìn IAD
    Posts
    192
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    Scrie next generation parca cand porneste, eu l-am luat de pe olx astazi ! eu am digi ca provider, si am incercat toate fisierele de pe amikostb, nicunul nu se potriveste.

    https://www.mediafire.com/file/34om6...41145.abs/file

    ---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 15:54 ----------

    Ce am postat pe mediafire e fisierul meu, facut backup.

    am gasit acum un fisier inferior, AMIKO_Impulse_H265_T2C_3.0.51_conax_AH.abs de la un provider unguresc, oare sa ma risc ? https://mindigtv.hu/amiko

    vad ca ungurii au reusit sa schimbe firmware din 3.0.51 in 1.4.21, dar nu explica cum

    https://cdn.prohardver.hu/dl/upc/202...3_dscf1648.jpg

    https://cdn.prohardver.hu/dl/upc/202...miko_spi_2.jpg
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

  2. #137
    Standard RSP member lukas26's Avatar
    Join Date
    25 Mar 2009
    Location
    romania
    Posts
    524
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    nu merge decat scris de pe serial rs232 ai nevoie de cablu special pt el pt asa ceva
    https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post271645

  3. #138
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    ìn IAD
    Posts
    192
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    Nu are acea mufa pentru jtag
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

  4. #139
    Standard RSP member lukas26's Avatar
    Join Date
    25 Mar 2009
    Location
    romania
    Posts
    524
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    o are mufa cea alba cu cei 4 pini

  5. #140
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    ìn IAD
    Posts
    192
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    vad ca ungurii au reusit sa schimbe firmware din 3.0.51 in 1.4.21, dar nu explica cum

    https://cdn.prohardver.hu/dl/upc/202...3_dscf1648.jpg

    https://cdn.prohardver.hu/dl/upc/202...miko_spi_2.jpg
    explica acolo, dar n-am inteles eu:

    Am lipit IC-ul eprom și am scris firmware-ul Amikos cu programatorul SPI .

    ---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:28 ----------

    Quote Originally Posted by lukas26 View Post
    o are mufa cea alba cu cei 4 pini
    sunt 6 pini pe acea mufa

    ---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:33 ----------

    da bravo, acum am observat mufa rs232, noroc de mihaip si restul colegilor. am sa incerca , poate reusesc.
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

  6. #141
    Standard RSP member lukas26's Avatar
    Join Date
    25 Mar 2009
    Location
    romania
    Posts
    524
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    da se mai poate si asa da ai nevoie de acea scula
    https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post266870
    memoria flash se vede in poza



  7. #142
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    ìn IAD
    Posts
    192
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    Cred ca daca-i dau upgrade all + bootloader, cu o versiune superioara sau egala de bootloader, o sa-l rescrie complet prin cablu, din cate am inteles aici.

    incerc sa confectioz un cablu momentan.
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

Page 10 of 10 FirstFirst ... 678910

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •