Thanks Thanks:  12
Likes Likes:  11
Dislikes Dislikes:  1
Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast
Results 76 to 90 of 95

Thread: Amiko Impulse

  1. #76
    Standard RSP member lukas26's Avatar
    Join Date
    24 Mar 2009
    Location
    romania
    Posts
    192
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    41

    Thumbs up

    danubiu cu jtag




    amiko impulsed sat recovery
    https://www.mediafire.com/file/9a4dv...overy.zip/file

  2. #77
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Nov 2018
    Location
    Romania
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by danubiu View Post
    am blocat un amiko impulse cum as puteadebloca nu are mufa 232
    Te pot ajuta eu doar daca ajunge obiectul cu pricina la mine. @lukas26, nu am reusit sa resuscitez prin aceasta metoda. am reusit cu programator si soic8 cu stergere si rescriere eprom.
    Птицы ночи, где вы не ожидаете, я там.

  3. #78
    Member Beginner
    Join Date
    09 Jan 2020
    Location
    Muntenia
    Posts
    10
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Salut.
    Imi poate da cineva informatii cum sa fac lumina pe Gigi la un Amiko Impulse T2/C cu Fw: AMIKO_Impluse_T2C_2.5.11_emu ?

  4. #79
    Golden Member
    Join Date
    18 Mar 2007
    Location
    Baia-Mare
    Posts
    5,514
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    97

    Cool

    va rog sa serviti de aici si sper sa fie de folos tuturor

    https://www.mediafire.com/file/ie2y4...31752.abs/file

    succes

  5. #80
    Member Beginner
    Join Date
    09 Jan 2020
    Location
    Muntenia
    Posts
    10
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by bonou2 View Post
    va rog sa serviti de aici si sper sa fie de folos tuturor

    https://www.mediafire.com/file/ie2y4...31752.abs/file

    succes
    Multumesc.
    Am gasit alta solutie care a functionat.
    Dar am salvat si fisierul acesta ... sa fie acolo

  6. #81
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,707
    Mentioned
    33 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Nu postezi solutia?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #82
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    302
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    47

    Default

    pentru amiko se pune mcaskey.bin pe un stick si se conecteaza la usb
    menu-acces conditionat-editare key-load mkaskey(tasta rosie sau cum arata in dreapta) se accepta si reboot

    descarci de aici
    http://s.go.ro/51cti10i

    de la mine are asta trimis PM

  8. #83
    Member Visitor
    Join Date
    12 Feb 2020
    Location
    Bistrita Nasaud
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default Probleme cu youtube pe amiko impulse t2 c. - error: check your age

    Salut si eu pe toata lumea!

    Detin un amiko impulse t2 c cu versiunea softului 2.5.11_emu. De vreo saptamana primesc la conectarea pe youtube o eroare legata de varsta. Am instalat si ultima versiune de soft 2.5.13_conax. Merge youtube, dar se intuneca cablul. S-ar putea face un soft de emulare pentru versiunea 2.5.13 sau vreun patch pentru a debloca youtube? Multumesc!
    Quick reply to this message Reply Reply With Quote Reply With Quote

  9. #84
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,524
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    63

    Default

    Instalează ultima versiune de soft cu terminatia "emu", nu "conax". Dupa aceea testează din telecomanda "9339", daca tot nu vrea mai scrie aici un rand două.

    ---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

    De unde ai descarcat v 2.5.13_conax? Pe site-ul oficial 2.5.11 este ultima varianta; sper ca nu esti pus pe glume proaste.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  10. #85
    Member Visitor
    Join Date
    12 Feb 2020
    Location
    Bistrita Nasaud
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Mi-a aparut un meniu. Ma pot folosi de el sa rezolv youtube? Daca da, se poate putin ajutor? Multumesc



    2.5.13 l-am descarca de la adresa:

    https://www.amikohome.com/api/file/f...c_2-5-13_conax

    Este de pe siteul oficial.
    Last edited by strabon; 13-02-20 at 15:05. Reason: completare

  11. #86
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,127
    Mentioned
    22 Post(s)
    Rep Power
    90

    Default

    Și pe alte site-uri spune că versiunea cu 13 la sfârșit este cea care a reparat YouTube
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  12. #87
    Member Visitor
    Join Date
    12 Feb 2020
    Location
    Bistrita Nasaud
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Asa este. Si youtube functoneaza fara probleme cu acea versiune. Numai ca este versiunea oficiala "CONAX" care are "intuneric" pe cablu. Pentru "lumina" trebuie o versiune "EMU", pentru a pute fi editat keyul. Ultima versiune emu este 2.5.11. Doar ca acolo nu mai merge youtube. Intrebam doar daca s-ar putea realiza (de catre cei care stiu) o versune EMU cu youtube functional, care sa pemita si luminarea cablului.

  13. #88
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,524
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    63

    Default

    Lasă provizoriu v2.5.11 pana apare v2.5.13_emu; urmareste link-ul postat de Horatiu sau https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=180
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  14. #89

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,078
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Quote Originally Posted by strabon View Post
    Mi-a aparut un meniu. Ma pot folosi de el sa rezolv youtube?
    Pune o poză cu informațiile de sistem ale receptorului (meniu /sitem/info).
    Posibil să existe vreun receptor cu acceași placa de bază
    și cu soft la zi.Dacă există, incerc să portez softul pe impulse.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  15. #90
    Member Beginner
    Join Date
    09 Jan 2020
    Location
    Muntenia
    Posts
    10
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    de la marcghi am solutia pe care tocmai a postat-o


Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •