Tastează din telecomanda 9339 pentru inceput.
Salut!Imi poti spune si mie care sunt pasii pentru a face "lumina" ? Am un amiko impulse T2/C, am pus pe el AMIKO_Impluse_T2C_2.5.16_emu.abs si voiam sa stiu care e urmatorul pas. Multumesc!
Tastează din telecomanda 9339 pentru inceput.
Last edited by val; 14-03-23 at 10:20.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Salut, scuza-ma, vreau sa descarc pentru conax, sau indiferent orice, se deschide o pagina alba, cum pot descarca?. Multumesc.
Fii mai explicit!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Buna ziua Am si eu un amiko impulse 3 pe care vreau sa fac lumina pe gigi ?
Cum se poate trebuie key ? Multumesc anticipat
Salut te asteptam aici pentru bun venit.
FREE ALIEN
Multumesc frumos pentru primire !![]()
Salut. Trebuie să instalezi alt firmware cu terminația _emu de aici: https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=245
Am instalata ultima versiune AMIKO_Impluse3_T2C_1.0.33.emu ...dar apare subtitrarea si nu apare imaginea scrie ca este codat.
Oare mai trebuie setat ceva ? Tin sa mentionez ca mi-a mers pana am facut update la o alta versiune: AMIKO_Impluse3_T2C_1.0.31_conax
si versiunea anterioara AMIKO_Impluse3_T2C_1.0.30
Multumesc frumos pentru ajutor.
emanuel15 ai pm
Buna ziua tuturor membrilor.
Am Impulse T2/C si am instalat 2.3.85. emu.abs Nuvstiu ce trebuie facut mai departe. Nu inteleg cu 9993. Am incercat si nu se intampla nimic pentru lumina. Daca ma poate ajuta cineva cu explicatia in PM sau puneti sici un backup cu aceasta versiune instalata.
Multumesc anticipat.
Scuze, acum vad greșeala. Pur și simplu tastezi pe telecomandă 9339, te direcționeza in meniul de key, astfel se activează funcția emu.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
georgel197 ai pm
Bună ziua,
Mi-am luat un cablu serial original Amiko, cu jack 4 inele și am încercat să folosesc Amiko_82xx_83xx_Editor pentru a edita canalele de pe receptorul meu Impulse 3.
La alegerea opțiunii Upload din aplicație, primesc eroare de comunicare pe serială „Failed to test port”. Da, am selectat portul corect.
Cum se poate rezolva?
De asemenea, ce alte lucruri îmi mai permite portul serial a face?
Mulțumesc!