VU sau QUAD PLUS
Buna seara domnilor!
Astept o recomandare din partea voastra la intrebarea mea.
Ce sa comand intre un Dreambox DM 7080 HD si VU+Duo2?
Deoarece nu stiu ce sa aleg si totodata datorita faptului ca am cam ramas in urma cu stirile legate de noutatile din domeniu,as dori sa ma ajutati prin parerile si cunostintele voastre mai proaspete.
Nu vreau sa pun neaparat in balanta diferenta de pret,cat sa fie calitativ si sa aiba suportul tehnic cat mai bun.
In momentul de fata raportul de alegere dintre DM si Vu+ este de 49-51%.
Nu iau in calcul DM 8000,sincer nu vreau sa dau o basca de bani doar ca sa am ultimul "ragnet" al DM-ului,finalul ma intereseaza in cele din urma,ma refer la... ;-)
Va multumesc anticipat.
Respect!
VU+ bineinteles.
Vu+ ...din proprie experienta..
^^^^
bafta
Vu+ Duo2 .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Da...e in regula baieti.Va multumesc.Avand in vedere scorul zdrobitor pro Vu+,atunci sa fie Vu+Duo2.
Respect!
Prietenii stiu de ce!!!
Daca nu-ti place parerea mea e treaba ta. Eu i-am raspuns omului pentru ca stiu cum se misca VU+, ce suport are VU+ si ca de 3 sau 4 ani nu mai stiu ca am receptor in casa, asta dupa ca am folosit 3 - 4 ani inainte Dream.
eu iti respect parerea.....si eu am gigablue si pot spune ca nu stiu ca am receptor in casa si al meu e SE versiune deja depasita...ma rog soar carcotasi cauta nod in papura,tot asa pot gasi si eu o gramada de noduri la VU
nu mi a placut(dar asta e treaba mea)ca ai spus VU BINEINTELES
eu am fost mai fairplay si am raspuns VU si GIGA![]()
Da, dar omul a vrut o recomandare intre DM si VU+. Daca cerea o parere despre gigablue sau alte balarii nu raspundeam BINEINTELES.
Am VU+DUO si Gigablue SE .
Dintre cele 2 mai stabil si cu suport software mai larg e , VU + .
Succes la butonat .
Buna baietile!
Mi-a sosit jucaria.As avea nevoie de o imagine stabila si de TOT ce e nevoie sa "tartez" pacientul si ajutor din partea voastra sa pot sa-l pun pe picoare.
Mersi.Nu raman dator.
Respect!
Iti recomand VTI... cred ca re cel mai bun suport momentan pt vu+...
^^^^
bafta