Results 1 to 10 of 10

Thread: Receiver dx

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

ms @me1960, cred ca intr-adevar tm5402 ramane cea mai viabila solutie, nu am gasit ceva mai viabil. ramane sa facem comanda pe amazon, ca altundeva nu stiu unde se mai poate gasi.

Standard RSP member
    Mentioned
    27 Post(s)

Pentru tuner sensibil am vazut ca sunt laudate pe forumurile straine Octagon SX88. Au rezolvat si problema cu sunetul dolby digital+ prin modelul SX88+. N-are nimeni prin Romania sa ne spuna cum se comporta ? Am vazut ca nu exista magazine care sa-l aduca. Exista un "test" prin revista info satelit care nu testeaza mai nimic interesant pentru un pasionat de receptie.

Mi-a sarit in ochi un receptor Golden Interstar Alpha FTA care pare clona de Octagon. Spun ca pare pentru ca specificatiile sunt asemanatoare. Nu stiu insa ce tuner are si daca blindscan e bun. Receptorul acesta Golden se gaseste prin Bucuresti la noi si ar fi mai usor de procurat. Din pacate nu exista niciun review. Stiu ca am pretentii dar as vrea sa fie comparat timpul de scanare , rezultatele gasite, acuratetea datelor gasite si sa nu sara capete de banda la scanare.

In vederea mea pentru blindscan ar fi urmatoarele receptoare :
    1) Octagon SX88 ( greu de procurat , nu scaneaza automat sub SR 1600 , nu deschide sunetul dolby digital pe multistream, necesita stergerea canalelor la fiecare cautare, unele probleme cu diseq ....si alte defecte ). Are suport software decent
    2) Dreambox 900UHD - se pare ca e singurul receptor enigma2 capabil de blindscan adevarat. As vrea sa vad unele teste cu receptorul asta si ce stie sa faca. Eventual defecte
    3) Golden Media Unibox 9080 - se mai gaseste doar second hand. Receptor mediocru care rateaza la scanare capetele de banda. Scaneaza rapid - fara suport tehnic. E depasit
    4) Golden Interstar Alpha X FTA - pare clona de Octagon SX88 . As vrea sa aud parerile altora despre el.
    5) placile TBS pentru calculator

Blindscan functional au si alte receptoare dar nu sunt satisfacatoare :
    - Vu+ zero 4k - stie blindsan dar rateaza canale si n-am nici cea mai mica incredere in el sa gasesc feed-uri . Timp scanare 7E aprox 10 min ( din memorie )
    - Evo slim - surprinzator stie blindscan . Rateaza multe canale. Lent. Timp scanare 7E aprox 20 min ( din memorie )
    Last edited by clau; 06-08-18 at 19:45.