Horatyu am vazut postarea lui firzipper dar din ce am vazut eu acolo setarile sunt pentru dyndns si nu merg sa setezi pentru no-ip.com atat timp cat setarea este pentru dyndns, sa sti ca am incercat si cu setarile de la firzipper si nu a mers.
Zildan routerul de la romtelecom il folosesc in modul ppoe bridge cu wi-fi.ul deconectat ca un simplu modem la care am conectat prin LAN 1 routerul Tenda in WAN si am setat ppoe cu user si pasword de la romtelecom, pana aici totul ok functioneaza atat in lan cat si wi-fi. Urmatoarele setari au fost facute la DDNS cu hostul de la no-ip.com, care functioneaza corect si isi face update la ip.ul oferit de romtelecom . Am deschis porturile aferente dreamboxului in router,12000, 16001 si 80 , am verficat sa vad daca sunt deschise si sunt ok. In cccam am setat porturile 12000,16001,80, cardul este focus sat cu setarile aferente, cardul functioneaza si se deschide din el, la fel am o linie data din alt receptor si setata in cccam cfg si functioneaza, din dreambox am am dat o linie intr.un golden media cu hostul de la no-ip si nu se conecteaza, tot in golden media am alta linie din alt receptor aflat in reteaua RDS si functioneaza ok. In cccam cfg am urmatoarele setari :
ALLOW WEBINFO: yes
SERVER LISTEN PORT : 12000
WEBINFO LISTEN PORT : 16001
WEBINFO USERNAME : xxxxxx
WEBINFO PASSWORD : xxxxxxx
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY : /dev/sci0 5600000
DISABLE EMM : yes
EXTRA EMM LEVEL : no
SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
Mai trebuie ceva setat ca sa fie vizibil cardu in afara retelei ? Cu ip intern am intrat in webif si am vazut valabilitatea cardului conax.
---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
Port forward merge sa fac pe routerul HG , dar nu merge sa setez DNS la no-ip.com, are numai dyndns si tmz.
---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:28 ----------
Si inca ceva pot sa accesez webif din retea dar nu pot sa accesez webif prin hostul facut la no-ip.

Reply With Quote