Results 1 to 15 of 106

Thread: P(onta)S(ova)D(ragnea)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

bai, nene, hai sa stabilim ceva definitiv:

1. ma acuzi aiurea, fara sa ma cunosti.

2. Comisia de la Venetia recomanda prag inalt la abuz in serviciu, dar cand nu convine securitatii, e de porc.
    Pentru tine, recomandarile Comisiei sunt mesaje de la partid. Pe logica ta, si raspunsul pe care il va da Comisia de la Venetia sesizarii depuse de iohanis, e tot mesaj de la partid.

3. in ultimele 2 saptamani au fost achitati Toni Grebla - fost judecator CCR, Ponta - fost prim ministru, Sova - fost ministru, judecatoarea Barsan de la Inalta Curte (sotul ei, fost judecator CEDO), plus dosarul clasat al lui Tiberiu Nitu - fost procuror general.
    Daca tie lucrurile astea nu iti spun nimic, atunci persista in ignoranta.

4. Ti-am mai spus si ai sters cu totul topicul respectiv, dar ma repet, daca nu mai am voie sa comentez, atunci spune-o, nene, raspicat si nu mai comentez. Ramai tu cu propaganda.

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Citiți asta , și potoliți-vă cu politica!
    Pană la urmă aci' e forum tehnic , nu vreun blog obscur sau vreo pagină de socializare a "trompetelor media".

Last edited by konstantine; 19-05-18 at 07:32.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Cata vreme acest topic ramane deschis nu vad de ce doreste x sau y sa se discute "decat" detalii tehnice despre sateliti sau sa strig "sus iohanis, jos psd". Nu vad cu ce gresesc exprimandu-mi opinia. Eu nu am mai votat psd din 2000 si atunci fortat sa aleg intre un nebun si un comunist. Poate sunt mai "de dreapta" decat multi care se bat cu pumnul in piept si striga jos psd. Strigati ce doriti, dar mai si ganditi. Cu ochelari de cal n-o sa vedeti realitatea. Nu-mi pune nimeni pumnul in gura. Nu ma obliga nimeni sa scriu "decat" la rubrica sateliti. Moderatori ocupati doar cu rubrica "la multi ani" a forumului pot sa-mi dea ban, warning sau "ce doreste ei". Fiti mai toleranti daca doriti sa progresati. Viata nu e doar in alb si negru; mai exista si nuante de gri.

Ca sa fiu in ton cu "parazitii" - mi se rupe! https://www.youtube.com/watch?v=akyhljq3LoE

Dar eu prefer - https://www.youtube.com/watch?v=LXLl68Llf8E

Si daca cineva doreste imi pot schimba parola de pe forum si o postez aici; sa zicem ca voi pune parola 131313. Asta mi-a venit in minte acum!

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Si daca cineva doreste imi pot schimba parola de pe forum si o postez aici; sa zicem ca voi pune parola 131313. Asta mi-a venit in minte acum!

Eram sigur ca cineva a facut rost de parola. Altfel nu cred ca e cel care posta acum citiva ani pe aici.