Nu e, fii linistit. Ma surprinde insa faptul ca unii din voi agreaza "justitia independenta" basista, despre care acum basaul ne spune ca e ravasita.
Nu e, fii linistit. Ma surprinde insa faptul ca unii din voi agreaza "justitia independenta" basista, despre care acum basaul ne spune ca e ravasita.
Justitia e independenta de Varan !
De fapt doar partea asta deranjeaza Latrina 3.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
@petrica, imi cer scuze, nu mai tin minte daca l-am mai postat pe undeva, te rog, cand ai timp sa urmaresti acest film in care unul din rolurile principale este si preacinstitul tau danut:
Pe mineri nu i-a batut chiar el, in schimb a organizat transportul ca sa ajunga minerii la Bucuresti. Ca era ministrul transporturilor. Dar tot i-a dat una peste bot acelui copil si un cap in gura unui arab, dupa cum a precizat chiar udrea.
Trebuie sa intelegi ca ticalosiile se platesc in viata, mai devreme sau mai tarziu. Altfel nu ne vom vindeca niciodata ca tara. Abia dupa ce platesti, vei putea spune ca esti curat.
Colega, sa inteleg ca daca un infractor fuge din Romania cu trenul, inseamna ca ministrul transporturilor i-a organizat/sprijiti fuga?
Esti hilar.
Ca putina lectie de istorie: in `90 nu el a fost la MT, iar presedintele a fost Iliescu, prietenul tau.
Din `99, cand Basescu era la carma MT, Guvernul a decis inchiderea traficului feroviar pe Valea Oltului, iar pe Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost grupate dispozitive de jandarmi.
Dupa cum ziceam, orice s-a intamplat, a fost din cauza lui Basescu. Inclusiv revolutia din `48.
Foarte bine. Atunci nu vorbi fara sa te informezi.
Iar ti-a fugit nevasta petrica???
Last edited by konstantine; 13-02-16 at 21:35.
...și numai Băsescu e de vină!!!
Dumitru Radu Popescu ,Vara oltenilor(1964): "politica, e o curva cu doua burice"
Last edited by konstantine; 13-06-15 at 07:12.
Urmarind mai multe conturi de twitter, azi am primit o alerta de la euronews. Am bagat un screenshot, inainte sa dispara mesajul.
Chiat si cei de la euronews ii dau M lui Ponta
![]()
Pai asta e ”justitia” basisto-macovista alaturi de echipa kovesi-coldea-livia stanciu.