cu DreamBoxEdit,iti faci un folder IPTV sau cum vrei tu sa se numeasca sau ma rog int run folder ce il ai deja,clic dreapta in partea unde sant canalele si jos de tot ai ADD IPTV,la urma dai SAVE incarci lisat in receptor,restart si cam atat
Dislikes: 0
Salutare
Cum se introduc listele cu programe de IPTV? Unde se introduc?( am inteles cu DCC-ul dar nu cunosc calea unde anume....)Se sterge si lista cu programele satelit?Se sterge si lista cu IPTV care le mai am in receptor?
Am un receptor cum mentionam mai sus Vu+ SOLO2 ci imagine Black Hole.Multumes anticipat tuturor care o sa-mi raspunda mii de salutari numai de bine
Sanatate Maxima!!!!
cu DreamBoxEdit,iti faci un folder IPTV sau cum vrei tu sa se numeasca sau ma rog int run folder ce il ai deja,clic dreapta in partea unde sant canalele si jos de tot ai ADD IPTV,la urma dai SAVE incarci lisat in receptor,restart si cam atat
Multumesc frumos mi-a fost de mare ajutor...problema e ca am ramas putin dezamagit de unde am luat eu Lista nu prea merge se opreste si deschide greu si nu e ce ma asteptam cele HD se vad foarte rau....o parere vizavi de ce am spus eu....sau astea sunt IPTV-urile deocamdata.....merci anticipat
Sanatate maxima!!!!
Ai tu o lista mai rea sau folosesti alea free. Cat priveste hd maxim (la cele pa care le am eu) e de 1280 pe 720
iptv merge bine,insa e nevoie de ceva TEAVA la net ca sa ai pretentii la HD real,pe urma conteaza FOARTE mult de unde,cum si ce,trafic etc...pe urma gandeste logic,e FREE,ce a ce inseamna ca nu merge ok si nu tine mult.....fac referire la programe cu pretentii nu la KISS TV de ex
Cat de buna ar fi sursa ,full hd nu merge.
cauzele sant multe.....sursa buna nu exista decat daca esti abonat sau cunostiinta,iar ptr HD REAL nu ca scrie acolo rezolutie de HD ca aia e frectie,trebuie un net bun,o sursa stabila fara trafic enorm un receptor bun si updatat la zi cu lib urile de stream,o imagine care sa ti ofere ceva cat de cat bun in materie de stream etc
e foarte mult de discutat si depinde de foarte multi factori...sa nu uitam performanta routerului
incearca pe PC in caz ca nu ai incercat
incearca cu pluginul IPTV LIST UPDATER,ar trebui sa l gasesti la feed uri si vezi acolo cum merg anumite programe si poti face o comparatie,plus ca acest plugin iti instaleaa automat lib urile necesare ptr stream
Salut! o lista IPTV mai noua va rog? Multumesc!