-
@horatyu: multumesc mult pentru suport technic, m-am incarcat cu toate informatiile care le-ai postat + linkuri de la mine ( poze, site-uri, linkuri, informatii...etc) si am plecat la vanatoare pe la toate mall-urile din Constanta ( Flanco,Domo, Media Galaxy.. etc cu informatiile necesare stocate pe SD -smartphone) toti asistentii de raion spuneau tampenii si nici macar nu aveau habar despre ce este vorba, desi cam 85% din laptopurile expuse au iesire audio/mik combo!
Nu exista in stoc asa ceva, desi laptopuri sunt cu toptanul !
Doar la un magazin mic de electronice si comenzi online au promis ca dupa 2 saptamani vor incerca sa aduca in stoc, pentru ca acum sunt unii care cauta .... !!!! si ar costa cam 20-25 ron. Este un aspect de marketing prost inteles de fabricanti, dar ce conteaza pentru ei ca niste utilizatori mai "ciudati" nu sunt mutumiti ???
Practic eu am nevoie de mufa separata microfon pentru SDR . Stiu ca pot sa apelez si la un adaptor audio -usb, dar pot fi conflicte cu softurile folosite ( SDR-RADIO, HDSDR, etc ), de aceea intrarea mik separate este cea mai indicata.