Pentru ca au sunetu' codat,de aia...Aceeasi "poveste" era la zee tv pe hotbird acu'
multi ani.
Pentru ca au sunetu' codat,de aia...Aceeasi "poveste" era la zee tv pe hotbird acu'
multi ani.
Nu cred ca are sunetul codat canalul acela anonim din Afganistan, acolo nu exista inca codare si nicidecum pachete de programe platite, totul este fta. Cred ca sonorul indisponibil se datoreaza unor norme limitate de transmisie, pe care nu le pot seta prin receiver. Voi incerca cu placa TBS si ProgDVB sau DVB Viever sa vad rezultatele.
La voi cum se receptioneaza NEEGAAH TV de pe AfghansatSat 48E, cu sonor sau fara ?
Pai asta e cauza: sunt prea saraci sa-si permita sa codeze si video.
Eu am antena blocata pe 23'5 est nu pot sa ma pronunt...
din pacate cu antena offset triax 90cm nu receptionez nici o frecventa de pe acest satelit Afghansat 1 (Eutelsat 48D) @ 48° East
am receptia stabila cu prime focus peruvision 1.4m, zona constanta, pe ambele transpondere afghnasat 48E :11231V27500 si 11293V27500.rog useri din alte zone sa confirme cum receptioneaza daca au timp. multumesc
am incercat ieri seara ,problema e ca intre 46est si 53est nu am semnal din cauza unui brad. Sper sa am timp zilele urmatoare sa mut un suport si sa pun o antena ca sa testez ce e cu programul respectiv.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
pe antena simetrica de 120 si offsetul de 125 nu am semnal . Pe celelate antene nu am receptie , nu am acces la respectiva pozitie orbitala .
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
cateva screenshot-uri si de pe transponderul 11293V 27500 AFGHANSAT 48E, imagine stabila cu PFA 1.4m Constanta
programele generaliste nu sunt prea multe si par destul de stangaci difuzate, cu multe inregistrari de slaba rezolutie- oricum nu inteleg continutul.
programele de divertisment sunt de regula programe preluate de la televiziunile indiene: clipuri muzicale specifice, telenovele si ceva sport