0

Dislikes:
0
-
Membru de onoare
Ultima sinucidere!
Cioroianu s-a sinucis
Adrian Cioroianu s-a sinucis astazi la orele 9:00, lasand in urma un bilet pe care scria doar: "Good point!".
Gestul acestuia survine probabil pe fondul scandalului Crulic, in urma caruia Cioroianu a fost practic fortat sa demisioneze de fantasticul premier Tariceanu (votati PNL), care a gasit in ministrul de externe un tap ispasitor pentru un lant de incompetente tipic romanesti.
Intensul scandal mediatic prin care a trecut istoricul fost ministru se pare ca l-a marcat profund.
Reactiile sunt confuze
"Nu credeam ca face asa ceva. Am si facut pariu cu soacra mea, pe o vila, ca nu o face. Si am pierdut", a declarat pentru times.ro Mircea Geoana. Acesta a mai declarat si ca abia asteapta inmormantarea, declaratie extrem de stupida si de un prost gust uluitor.
Dan Diaconescu a facut deja pregatirile pentru inceputul unui nou serial intitulat "Sinuciderea lui Cioroianu-o ultima gafa?", care va avea cel putin 600 de episoade de cate doua ore.
Tariceanu se simte putin vinovat
I-am acceptat demisia si cred ca m-am pripit, avand in vedere gestul lui de astazi. Nimeni nu ar fi putut anticipa asa ceva. Sunt mahnit ca un om atat de inteligent a recurs la o solutie atat de extrema. Daca ar fi venit la mine, i-as fi dat un post de secretar de stat, ceva de genul acesta, o sinecura undeva", a precizat uluitorul premier Tariceanu in exclusivitate pentru times.ro.
Ii venise viza de state
Adrian Cioroianu planuia de mult timp sa plece din tara si aplicase pentru o viza de rezident in Statele Unite, pe care, conform declaratiilor unor apropiati, o astepta de mai bine de sase luni. In aceasta dimineata, raspunsul pozitiv a sosit, dar prea tarziu.
Cioroianu a ales o metoda cel putin bizara
Fostul istoric ministru de externe a ales sa se sinucida ascultand pana la epuizare un discurs electoral al lui Traian Basescu.
Good point!!!