Nu baga la puscarie guvernul, da doar ordonante de urgenta prin care modifica legi organice, ex. ordonanta traseistilor.
Ponta a pierdut pentru ca minte cu tupeu si cu talent !
Nu baga la puscarie guvernul, da doar ordonante de urgenta prin care modifica legi organice, ex. ordonanta traseistilor.
Ponta a pierdut pentru ca minte cu tupeu si cu talent !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
maaa mihaita...daca esti psd sau cu conceptii psd iste e clar ca nu intelegi ce vreau sa spun
pai hai sa ti explic ca la prostii....ca la psd isti
vine cam asa
pai cam cum ar putea DNA sa i bage pe ce i din guvern la puscarie?ma e simplu nu iti mai explic eu...ca la asta ma refeream daca tu te bagi in seama si incerci sa te legi de ceva voit sau fara sens...e ok,e tipic....vedem saptamana asta cum guvernul ROMANIEI poate baga la puscarie,de fapt guvernu aproba si justitia ii baga si asta intr o LUME normala
ca sa fiu rautacios si la asentimentu pontistilor si al tau mihai si petrica,va intreb,VOI SANTETI VII?ca la cum ganditi si la ce scrieti mi se pare a ZOMBIE
vezi noi astia din diaspora...dar hai sa o lasam balta![]()
Draga lalea neagra. Eu unul nu pot fi decat mandru ca esti un roman adevarat! Iti multumesc ca reprezinti cu cinste Romania in diaspora si te astept cu drag sa te reintorci pentru a reinvesti pe tapsane mioritice. Totodata te invidiez ca poti vedea lucrurile in alb si negru: prostii (adica psd-istii) si desteptii (adica ceilalti). Vezi tu, mie mi-e greu, ca nu sunt psd-ist, de cand ma stiu am votat cu liberalii. Nu si in ultima vreme, de cand PNL nu e altceva decat un nou PDL. Si apropo, l-am votat pe neamt, daca te intereseaza. Nu pentru ca m-a impresionat prin curajul sau, sau prin vorba sa, ci doar ca puterea sa nu fie intr-o parte. Tocmai de aceea NU o sa fiu de acord cu schimbarea guvernului. Ceea ce vad ca doresc unii pe aici.
Si nu guvernul Romaniei poate aproba, poate te refereai la parlament. Dar, stiu tu le cunosti mai bine, doar esti in lumea libera si democrata. Iar democratia iti curge prin vene, citez "sa-ti explic ca la prostii....ca la psd isti". Lasand la o parte greselile gramaticale inerente, nu pot sa cred ca ai vrut sa spui asta, doar ai invatat, stii, cunosti democratia, intelegi RESPECTUL fata de parerile celorlalti.
Inca ceva: eu unul nu am timp sa intru pe net sa scriu toate prostiile, eu nu inteleg cum au unii atata timp liber. Sincer va invidiez.
Ma opresc aici. Inainte de a continua, pentru postacii angajati la Felix Tataru sau nu, exista unii in Romania care mai si gandesc. Iar de la presedintele meu astept sa fie intr-adevar presedinte (atributiunile sale nu sunt acelea de a impune nimic parlamentului sau guvernului). Nu mai vreau un Basescu! Nici Iliescu!
dragu meu vezi ca din nou vezi 3D...vb in termeni tehnici ca tot santem pe un forum tehnic dar o data cu activarea unor discutii pe offtopic...se activeaza multi useri care mai mult dorm...in fine
prost te ai facut singur,eu nu am facut nimic mai mult decat sa iti sustin propria caracterizare...in rest punct...si nu ma astepta sa vin sa investesc nici macar in urmatorii 100 de ani
mai am poate doar un singur drum in RO...sa i arat fetitei mele...cam ce si cum....in rest as zice ceva de bine
si apropo nici la vot nu am sa mai merg....in final tot prosti si comunisti mor unii
daca nu ai timp..ce cauti aici???
ironia ta ma lasa rece
respect.....stiu ce e democratia,dar cu respectu merge pana la un punct....nu vreau sa dezvolt care sant limitele mele,care binenteles nu sant egale cu ale tale sau a altora
o zi faina
sa vezi minune, uite cum azi s-a respins legea amnistitie, s-a ridicat imunitatea celor 3 avizati de la deputati, la senat comisia juridica a dat aviz DNA pt urmarire penala e.andronescu si michi spaga - si toate astea in cateva ore, aproape in unanimitate,.... ? ce s-a intamplat, nu mai suntem in romania ? o minune de o zi , sa speram ca nu....
e clar ca daca mascariciul copy-paste ar fi castigat alegerile aceste minuni nu s-ar fi intamplat, acum le-a intrat groaza in suflet pesedeilor.
cosmetica de suprafata de astazi a psd-istilor care au inteles ca totusi majoritatea acestei tari este impotriva lor, dar daca au avut majoritatea atata timp este nu pentru ca au castigat alegeri, ci pentru ca romanii le era lehamite sa votaze, le era scarba de politica.
atata hotie, dispret, minciuni, incompetenta, coruptie au facut ca romanii sa voteze de data asta si s-a vazut.
basul tocmai a recunoscut ca dna-ul a fost al lui. Foarte tare. Eu spun ca inca e, atat timp cat udrea si el sunt in libertate.
latrina 3 chiar este aici!
latrina aia a treia a inceput o campanie gretoasa prin care incearca sa manipuleze din directia opusa. chipurile, hmm- azi am vazut o emisiune de jalnica obedienta pentru regele Mihai, pentru fostii condamnati politici si pentru dizidenta romaneasca. Realizatorul era Adrian Ursu, desi era la tv, gura lui mirosea atat de urat incat se parea ca latrina s-a revarsat in salon meu si numai telecomanda este salvarea. Nu era nimic convingator, doar lingusire urat mirositoare dintr-o directie care pana ieri era directionata total invers din interiorul latrinei. Nici vidanja nu se apropie de acea latrina, chiar si vidanjorii sunt oripilati de duhoarea latrinei 3.
user @mondo : WE ALL LOVE DNA- LONG LIVE DNA !
Prin arestarea parasutei s-a facut partial dreptate. Urmeaza basaul la parnaie si toti ceilalti care au furat.
Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, drept neconstitutionala, ordonanta de urgenta care a permis alesilor locali vreme de 45 de zile, inclusiv in timpul campanie prezidentiale, sa migreze de la un partid la altul fara sa isi piarda mandatele.
Decizia magistratilor CCR nu va avea insa niciun efect pentru edilii care au ales sa beneficieze de ordonanta, insa interzice ca o masura legislativa ca aceasta sa mai fie luata pe viitor.
Aici puteti citi continuarea articolului
Rezolvarea e simpla: judecatorii sa nu se mai dedulceasca la bani din mita( vezi cazul judecatorului care a luat 22 de ani de puscarie pentru mita) si in 2-3 ani de justitie fara mita,iar atunci judecatorii o sa ii bage pe toti la puscarie si o sa le intre frica in san ca intra la racoare.
Deocamdata unora le convine sa riste sa fure statul===> fac zeci de milioane de euro si apoi stau 2-4 ani la puscarie si ies de acolo si au milioanele de euro din care sa traiasca.
Daca o sa inceapa statul sa le confiste averea nejustificata sa vezi ca nu mai vor sa faca smecherii.
Last edited by horatyu; 08-02-15 at 01:09.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"