Ce ti-am spus mai sus. Institutiile lucreaza, trebuie doar sa avem incredere in ele.
sefa diicot, alina bica, e la dna la audieri, luata de pe strada. Asteptam sa fie ridicata si udrea.
Ce ti-am spus mai sus. Institutiile lucreaza, trebuie doar sa avem incredere in ele.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Pai si cum ramane cu libertatea de exprimare ?
Problema de azi, prea multa libertate de exprimare ........... scuzati aberare.
Vezi RTV si A3 in data de 16 Noiembrie.
Problema e ca au "desfintat" CNA-ul.Din 2012 cu schimbarea conducerii CNA-ului A-ul din CNA sa dus pe apa Sambetei.
f11
Daca se platea abonament numai pentru A3 fi sigur ca se inchidea.
Trebuie sa ii obligam pe politicieni sa schimbe Romania. Inceputul sa il facem cu legea electorala:
http://www.facebook.com/events/322791734573450
pai ptr astia cred ca ptr mine a fost ultimu vot,de ce?sant prea multi..iar A3 are audienta 1...deci prea mare prostia si mi e frica sa nu ma molipsesc
urmaresc A3 si RTV doar ptr a ridica tensiunea cand o am mica,mai fac si cate o erectie
e de plans,nu dupa erectia mea ci dupa unii din voi si dupa tara asta
Raspunzand direct la titlul discutiei, surpriza lasata parintilor mei, in Sighisoara. Acum 2 nopti.
Si sa nu le rupi capu` daca`i prinzi?
nasol
imi pare rau
ca sa facem haz de necaz probabil omul a avut nevoie de cauciucuri de iarna si le-a furat cu tot cu jante
posibil la cate i-au urat parinti tai o sa aiba un accident daca nu le aduce inapoi
poti incerca sa spui rugaciunea sfantului Mina http://www.crestinortodox.ro/acatist...ina-67125.html Sfantul Mina
Last edited by horatyu; 07-12-14 at 15:26.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Cred ca am 4 jante (sunt de ford - citroen cu 4 prezoane).
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, drept neconstitutionala, ordonanta de urgenta care a permis alesilor locali vreme de 45 de zile, inclusiv in timpul campanie prezidentiale, sa migreze de la un partid la altul fara sa isi piarda mandatele.
Decizia magistratilor CCR nu va avea insa niciun efect pentru edilii care au ales sa beneficieze de ordonanta, insa interzice ca o masura legislativa ca aceasta sa mai fie luata pe viitor.
Aici puteti citi continuarea articolului