din pacate ce spui tu habar nu au multi.....eu as mai spune despre BANAT cate ceva si invazia unora ....cam ce sa intamplat cu BANATU,de unde si frumoasa mea impresie despre restu tari

cam ce a facut BANATU ptr RO atat pe vremea lui Ceausescu cat si acum

cum a vrut Ceausescu sa elimine BANATU de pe harta RO.....a cam avut o tentativa si Ilici Lenin...pardon Iliescu

ce inseamna sa traiesti in VEST ul RO si ce inseamna sa mai treci granita sa mai vezi un program tv de pe la altii.......si asta incepand de cand m am nascut

BANATU si TRANSILVANIA au tinut rahata asta de RO in picioare.......ptr ca in restu tari e haos atat mental cat si material...fara suparare fratilor si nu va bagati toti in aceasi oala....DAR ASTA E ADEVARU

insa rahatii astia au distrus ...mentalitatea,calmitatea,ospitalitatea etc a acestor doua regiuni iar despre unguri si ro nici nu mia vb....au adus o la nivelu de razboi...si asa apare o SULA ca tudor asta si poate aprinde o scanteie cu presedintele lui roman

fratilor votati tata cu cine vreti...pe cine cunoasteti si cel mai important...CAT VA DUCE MINTEA cat si REGIUNEA UNDE VA TI NASCUT......tanto va meritati soarta

dar nu uitati un lucru.....UN UNGUR SI BANATU v au redat libertatea si democratia...insa daca nu ai cu ce si cu cine....e degeaba

nu sant rasist..nu sant nici hais nici cea...dar cam asta e adevaru,asta e realitatea