Ti-am spus de multe ori ca exagerezi,nimeni nu are pe nimeni de aici la mana cu ceva pentru a impune un BAN cuiva,pentru a clarifica lucrurile voi posta PM-urile date intre noi doi ca membri sa inteleaga ca sunt simple speculatii afirmatiile tale de mai sus;
................................
PM primit de la Outcast!
...............................
ca sa nu continui pe board ca sigur nu iti face placere..
decind patrocle organizatorul intilniri e membru aici???si daca e de ce nu a postat el anuntul??
pentru ca nu e CRETIN ca altii si are mai multe clase decit trenul si stie ca daca ar fi postat aici ar fi provocat sila pe aici....
tu chiar crezi ca eu sunt prost?pupai- in cur pe cei de pe rdi cit vrei e viata ta la urma dar nu o fa pe board ca dupa cum vezi nu sunt toti prosti pe aici...
....................
Urmatorul PM primit;
........................
Re: timpit?
Quote:
Originally Posted by outcast
Quote:
Originally Posted by spaniolul
Quote:
Originally Posted by outcast
ca sa nu continui pe board ca sigur nu iti face placere..
decind patrocle organizatorul intilniri e membru aici???si daca e de ce nu a postat el anuntul??
pentru ca nu e CRETIN ca altii si are mai multe clase decit trenul si stie ca daca ar fi postat aici ar fi provocat sila pe aici....
tu chiar crezi ca eu sunt prost?pupai- in cur pe cei de pe rdi cit vrei e viata ta la urma dar nu o fa pe board ca dupa cum vezi nu sunt toti prosti pe aici...
ps.contractele de exclusivitate nu sunt eterne
Eu ti-am mai spus ca citesti printre randuri doar ce-ti convine,mai usor cu injuriile ca iti dau BAN!!!
citeste inca o data regulamentul!
UNDE VEZI TU INJURII??
si crezi ca daca imi dai ban schimbi ceva?
stiu ca deranjez...dar din pacate respect regulile....
dar daca vrei sa-mi dai ban da-mi !
nu ma voi milogi sa mi-l ridice cineva..
dar nu veni cu minciuni si inventi ca am jignit...
ps.
titlul voia sa zica ca : ma crezi timpit?
Asta este o injurie la adresa mea;
tu chiar crezi ca eu sunt prost?pupai- in cur pe cei ....