Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Televizor LCD

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

La samsung trebuie sa ma loghez cu contul meu personal facut la samsung smart tv daca vreau sa downloadez vreo aplicatie,si bineinteles functioneaza,skype,facebook....

ti-ai facut cont la ei ?

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc tuturor cei care vor sa ma ajute.
    Am incercat /meniu + 4725 nu am observat nimic deosebit!

Router am un asus RT-G32 router sunt multumit cu el. De pe laptop merge ori ce , merg si boxuriile non stop, si pe televizor merge si youtube player si si webrowserul.

Tara numai la setari unde se afla ceasul si data acolo am o optiune pentru a alege tara. Si in alte parte la osd meniu language, audio language, str language

Referitor la registrarea produsului am cautat pe internet da nu zice nimeni nimica despre el si la pagina oficiala a sharp-ului nu am gasit nici o optiune pentru a crea un cont!

In router ce optiune sa caut ca sa vad daca o pot seta un proxi. Sa zicem ca pot face, intrebarea este pot sa setez ca numai pentru ip respectiv sa foloseasca proxi?

Mentioned
    0 Post(s)

Ai smartphone,sti ce trebuie sa faci inainte sa poti descarca aplicații ? Deci pe orice platforma(android,iOS,ovi store) trebuie sa fi logat ca sa poti descarca o aplicație,la fel si cu Smart tv-urile,fa un screenshot la smarttv menu si posteaza-l aici si mai vorbim

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Pentru posesorii de 3D, am si eu o nelamurire...
    Pe sat canalele 3D apar pe tv normal ca 2 imagini dublate pe cate o jumatate de ecran, pe unul 3D (fara ochelari) apar suprapuse?
    Ca prin magazine n-am vazut decat imagini suprapuse.

Tocmai ma pregatesc sa-i scriu mosului... despre asta

Cica are tuner T2/C2/S2, asa am vazut intr-un magazin. De C2 n-am auzit, dar o exista...

---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:01 ----------

Si
    Convertor 3D disponibil
    Ce face asta?
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Din specificatiile producatorului nu am vazut decat DVB-T / C / S2 !

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by lao View Post
    Pentru posesorii de 3D, am si eu o nelamurire...
    Pe sat canalele 3D apar pe tv normal ca 2 imagini dublate pe cate o jumatate de ecran
    Butonul magic de pe telecomanda care face minunea

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Asa, si ce face ala????
    Ca daca aveam, nu mai intrebam!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    0 Post(s)

Pai uite ce face,din asta :

Face asta :

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Si
    Convertor 3D disponibil

Ce face asta?
    Banuiesc ca face conversie din 2D in 3D. Rezultatul e multumitor?

Mentioned
    0 Post(s)

Sincer sa fiu nu mă prea omor după 3D dar rezultatul e mulțumitor

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mar1us View Post
    Ai smartphone,sti ce trebuie sa faci inainte sa poti descarca aplicații ? Deci pe orice platforma(android,iOS,ovi store) trebuie sa fi logat ca sa poti descarca o aplicație,la fel si cu Smart tv-urile,fa un screenshot la smarttv menu si posteaza-l aici si mai vorbim
    Salut Marius! Salut la toti!

Infine. Am tot invartit prin meniu si tot am citit de pe net, da nimic. Mi-a scris cei de la sharp si nimic nu a scris cea ce poate sa ma ajuta. Mi-a trimis un lynk de pe sait-ul lor unde arata apsii, da asta am stiut si eu si am si scris ca deja am net pe televizor si merg doar 2 aplicatii iar rest nimic....etc..Am injurat pe toti prin email, si am lasat-o deoparte. Sambata trecuta aveam ultima sansa sa o duc inapoi in germania la MediaMarkt si am zis inainte sa restez la 0 adica cum iasa din fabrica!
    Si cand am lasat la setari default si la tara am lasat Germania mi-a si intrat aplicatiile. Da ciudat cand am setat din meniu tariile nu mi-a intrat nici cum. Si nu intra nimic in pentru Romania, Slovakia, Anglia, Belgia, Nederlands ci numai pentru Polonezii si Nemtii sunt aplicatii. E ciudat un pic, si sunt suparat ca toate astea numai dupa cuparatura s-a descoperit! Sunt vre-o 45 de aplicatii dar de geaba daca nu le am cu germana deloc , si si acolo cele mai multe aplicatii sunt ca si youtube adica numai video poti privi, nu sunt jocuri, etc.
    Ori cum va multumesc ca ati vrut sa ma ajutati. Mii de multumirii! Televizorul e ok, fain, se vede si de la lateral 170 de grade, e fain ce sa zic da acuma totusi mi-asi lua un Lg daca as avea inca o sansa s-au un Samsung (daca vreau ca si partea Smart sa fie ok). (Mai ales ca inainte am citit aici pe forum , deja la unele modele se poate manevra si ca Root )
    O zi faina in continuare la toti!

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Eu ti-am spus sa incerci cu alta locatie. Eu am un LG, cumparat tot de la MM, ca si compatibil DVB C, dar nu a fost specificat ca dvb c merge doar in Suedia si Finlanda. Ajuns acasa si sapand prin manual, am aflat de asta. Am schimbat locatia pe Se si am dvb c din ziua a 2a.

Sent via ACARS
    muta sobolanu` de aici

Page 2 of 2 FirstFirst 12