Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Televizor LCD

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Televizor LCD

Se merita cumparat un televizor lcd pentru dth-urile romanesti in pricipal? Are cineva niste poze cu lcd in functiune?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Parerea mea e ca daca e NUMAI pentru DTH-urile romanesti nu. Daca adaugam si cateva straine (premiere, etc) merita pe deplin. Calitatea DTH-urilor rom este foarte slaba. Eu am o plasma, si se vede imaginea cel mai bine pe Focus, cam la fel dar cu mici diferente Digi, apoi urmeaza Boom si pe ultimul loc MAX. Din pacate nu ajung cu antena pe Dolce sa pot compara imaginea. Oricum cea mai buna calitate o are DVD-ul ( ), apoi receptorul satelit, apoi cablul TV. Nu am incercat (din lipsa) o sursa HDTV, pentru comparatie si nici un DVD upscaler.

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Quote Originally Posted by mvictor
    Parerea mea e ca daca e NUMAI pentru DTH-urile romanesti nu.
    Sunt de aceeasi parere... in schimb daca vrei sa legi si calculatorul la el atunci e alta poveste iar daca ai si placa video cu HDTV e super
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Televizor LCD

Quote Originally Posted by snow
    Se merita cumparat un televizor lcd pentru dth-urile romanesti in pricipal? Are cineva niste poze cu lcd in functiune?
    am lcd de 26 si de 40 si digi tv , peste o luna voi primi si dolce,am si deco hd..spune ce poze vrei si le fac...
    ai aici citeva pe lcd 26 in dormitor pe digi.....prima e high def..pe lcd 40

..nu sunt mare fotograf

Mentioned
    10 Post(s)

In ziua de azi nu cred ca este vreunul caruia sa nu-i foloseasca un LCD TV :mrgreen:

@outcast: buna alegere... Samsung... ala de 40 are rezolutie HDTV 1080p, i, sau e 720p? spune-mi te rog exact ce modele ti-ai luat...
    Multumesc

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish
    In ziua de azi nu cred ca este vreunul caruia sa nu-i foloseasca un LCD TV :mrgreen:

@outcast: buna alegere... Samsung... ala de 40 are rezolutie HDTV 1080p, i, sau e 720p? spune-mi te rog exact ce modele ti-ai luat...
    Multumesc
    nu e de 1080...ala de 40 e il am de 2 ani,poate in curind un pioneer

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

outcast, multumesc frumos pentru poze.
    spune-mi, te rog, pe digi imaginea e mai stearsa sau asa a iesit in poza? cum se vede digi in general? ce rezolutie are tv-ul?

Mentioned
    10 Post(s)

Ok, merci...

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by snow
    outcast, multumesc frumos pentru poze.
    spune-mi, te rog, pe digi imaginea e mai stearsa sau asa a iesit in poza? cum se vede digi in general? ce rezolutie are tv-ul?
    rezolutie 1366 x 768 pixels ...la digi citeva programe se vad bine..eurosport,antena 3,national..vreau sa zic fara patratele si cu culori superbe asta pe 40 pe 26 se vad inca vreo 4,5 bine.....culorile nu depind de digi ci de fiecare post in parte,cum emite el...pe taquilla se vad toate in calitate de dvd,la fel si tps...premier e impecabil si transmit ei in panoramic mai multe filme...pozele nu exprima culoarea reala a lcd-urilor,,nu sint fotograf....astept peste 28 de zile sa primesc dolce,desi am platit pe un an digi,ieri,dar il tin pentru a experimenta cu nagradoi...dolce intentionez sa-l pun pe un cam,diablo sau orice altceva...

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Buna!

Vreau sa ma interesez daca foloseste cineva dinre voi un televizor Sharp Aquos Led? Undeva la 106 -117 cm.
    Am niste probleme si habar nu am cum sa o rezolv. Daca dintre noi foloseste cineva el ar putea sa-mi dea niste raspunsuri,care ar fi de folos. Multumesc pt rabdrea acordata!

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am crezut ca @snow incă mai cauta un lcd
    Cauta pe Google sau spune aici ce fel de probleme ai cu el,eu am led samsung poate e comuna problema...

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mi-am luat ul LCD sharp aquos led tehnologie model lc-46le542e din Media markt germania, mi,am adus acasa am setat am legat prin internet si la pagina respectiva unde se afla aplicatiile nu mi apare decat un browser si un youtube player, iar altceva nimic , am un search acolo cand apas apare un meniu ce vreau sa downladez, si can apas pe ori care categorie nu-mi da nimica. Primesc internet destul de rapid prin ethernet (la tara) Internetul e ok! 100%. Youtube playerul functioneaza. Deci netul merge in televizor, dar daca tot mi-am luat un televizor destept, as vrea sa mearga pe ele si aplicatiile, facebook, skype etc..... (Sa nu ziceti ca nu face fata de un calc .......asta stiu si eu dar totusi el trebuie sa mearga) Aquos net il cheama partea cre se ocupa cu funtiile internetului. Am cautat pe internet un online client in romania da nu are romania asa ceva( Cel putin eu nu am gasit) Ce credeti ca poate sa fie. In Brosura Pdf apare o gramada de aplicatii in poze, si ma rog ar trebui sa mearga. Ce pot eu sa fac in cazul asta, ah da si dlna are televizorul da nu reusesc nici cum , cateodata il gasete numele laptopului da nu apare nici un continut. In media player am bagat in sharing , cu un Lg smart funtioneaza in belgia ( Tv Lg Smart ---> laptopul meu win 7, si share pt dlna in Media plaer) In sharp nu vad nimica. laptopul se racordeaza prin wireless pe internet.
    De acea caut pe cineva cine are un sharp Lcd smart.
    Cer scuze pentu greseli scrise s-au pentru expimari gresite!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

sa nu fie de la router
    poate sunt ceva setari de securitate si nu ii da voie sa faca ce vrea
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Sa nu fie restrictie pe locatie. Incearca sa selectezi o tara anume, eventual "other". Daca nu merge nici asa, si eventual ai un router mai smecher, seteaza un proxy de Germania, Austria, Olanda si vezi daca merge asa.
    Daca nu reusesti cu routerul si ai doua placi de retea in PC, poti incerca sa treci prin PC netul, iar sa setezi proxy-ul in PC.

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

sau incearca una dintre solutiile de aici:
    http://off-the-clock.timothy-nicole-marks.com/computers-and-electronics/Aquos
    http://forums.techguy.org/networking...t-connect.html
    muta sobolanu` de aici

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

60% din modelele de Sharp comercializate in Europa sunt VESTEL la baza.
    ia vezi merge combinatzia: MENIU 4725
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Page 1 of 2 12 LastLast