Results 1 to 11 of 11

Thread: Simona Halep la Turneul Campioanelor 2014

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

Thumbs up

Dolce Sport 1 și Digi Sport 2 vor transmite maine meciul Simonei Halep cu Ana Ivanovici

Halep va juca maine ultima partidă din grupă, cu Ana Ivanovici. Meciul va fi transmis in direct pe Dolce Sport 1, Dolce Sport HD și Digi Sport 2, de la ora 14:30.

multumim @dinoel

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Simona Halep (4 WTA) a pierdut impotriva Anei Ivanovic (7 WTA), in ultima rundă a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, scor 7-6 (6), 3-6, 6-3

Agnieszka Radwanska (6 WTA) este următoarea adversara Simonei Halep din semifinalele de sambătă. Partida va avea loc de la ora 13:00 (ora Romaniei)

Serena Williams (1 WTA) şi Caroline Wozniacki (8 WTA) se vor intalni in celaltă semifinală, programată tot sambătă, de la ora 09:00.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Serena Williams este prima finalistă la Turneul Campioanelor din Singapore, după ce a caştigat cu 2-6, 6-3, 7-6 (6) in faţa danezei Caroline Wozniacki.
    A doua finalistă este Simona Halep, care o trecut de Agnieszka Radwanska cu 6-2, 6-2.

"Sunt incantată de calificarea in finală. Am reuşit să joc cel mai bun tenis al meu şi astăzi am făcut un meci perfect. Şi ea (n.r. Radwanska) e o jucătoare foarte bună şi vreau să o felicit. Le mulţumesc fanilor... Sunt foarte fericită. M-a ajutat mult serviciul şi totul mi-a mers bine astăzi", a declarat Simona Halep imediat după meci. Cat priveşte finala cu Serena Williams, romanca a susţinut: "Ştiu că va fi un alt meci şi aştept să văd ce se va intampla. Vreau doar să mă bucur de finală. Ştiu că ea va fi mult mai concentrată".
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

Thumbs up

26.10.2014

Simona Halep-Serena Williams

Digi Sport 1--------------13.00