Results 1 to 8 of 8

Thread: antena offset

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

@konstantin Ar fii interesant daca poti sa-mi trimiti dimensiunile tijelor ... Insa eu tot cred ca cele patru gauri de pe spate sunt pentru systemul de prindere al refelctorului ( poate ma insel ) ... pentru ca altfel nu vad cum , la dimensiunea asta poate fii prinsa pe un system fix sau mobil ... nu are alte gauri ...

Inafara de asta : diametrele diferite N-S, E-V m-au condus la ideea ca este offset . N-am avut niciodata prime focus deci imi cer scuze daca spunt tampenii aici... Mai mult "decupatura"de la baza m-a condus la ideea ca este pentru bratul LNB-ului ... aceasta decupatura nu exista si pe partea opusa a diametrului.

Inca odata multumesc frumos pentru raspunsuri si astept cu nerabdare dimensiunea tijelor.

Intrebare: spuneai ca fiind din fibra "nu face minuni "... Nu am avut niciodata o antena din fibra deci nu stiu cum se comporta. ai idee care ar fii castigul la o astfel de antena ?! Eu am un offset de 1.9 m care m-a impresionat ca si castig . insa este din aluminiu dur .

Multumesc frumos inca odata,

S_H

PS Incerc sa fac mai ulte poze luni ( am depozitat-o la servici deocamdata ca n-am avut transport adecvat s-o duc acasa )
    Last edited by s_hobby; 20-09-14 at 10:13.