Un alt mare succes a actualei guvernari...
f11
Dislikes: 0
La facultate FĂRĂ diplomă de Bac. Ministerul Educaţiei a dat undă verde
Ministerul Educaţiei a deschis porţile universitaţilor pentru tinerii fără diplomă de Bacalaureat: incepand de ieri, universităţile ii pot inscrie pentru acest an universitar la cursuri şi pe cei care nu s-au prezentat la BAC sau care l-au picat, relatează HotNews.
Ministerul Educaţiei a publicat in Monitorul Oficial metodologia de organizare a colegiilor care primesc absolvenţi de liceu fară bacalaureat, adică actul de care universitaţile mai aveau nevoie pentru a incepe inscrierile. Unele universitaţi private au anuntat deja că, dacă un cursant ia bacalaureatul după primul an de colegiu, il trec direct in anul II de Facultate. Amintim ca Guvernul Ponta a permis intrarea la universitate a celor care au picat BAC-ul prin ordonanţă de urgenţă care a macelărit legea educaţiei.
Ministerul Educaţiei a publicat in Monitorul Oficial metodologia de care universitaţile mai aveau nevoie pentru a incepe efectiv să inscrie la cursuri tineri fără diplomă de Bacalaureat. Astfel, marţi seara, pe 9 septembrie, in Monitorul Oficial a aparut Ordinul nr. 4.542 din 8 septembrie 2014 pentru aprobarea Metodologiei-cadru privind organizarea şi funcţionarea invăţămantului terţiar nonuniversitar, organizat la nivelul colegiilor din cadrul institutiilor de invăţămant superior acreditate, in anul şcolar 2014-2015. Ordinul este semnat de către ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, şi de către secretarul de stat pe cercetare, Tudor Prisecaru.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Un alt mare succes a actualei guvernari...
f11
E firesc sa avem oameni "pregatiti" fara bac.La urma urmelor e nevoie de "votaci"
care sa nu gandeasca individual si prea mult.
Intr-un viitor nu prea indepartat sotronul va deveni disciplina de examen.
Ceeeeeeeeeeeeee????!!!!!
Sa-i arda focul iadului!
Sunt scarbit, dezamagit, revoltat, TAC, n u mai scot o vorba.
Ce magar sunt ca mai traiesc...............................................in Romania!
Invatati,invatati si iar invatati !!!
Vai de noi...
cei care nu isi iau bacu abia stiu sa isi scrie numele corect si mai vor sa mearga si la facultate
tot de la politicienii din parlament a plecat si aceasta aberatie pentru ca multi sunt legati de facultati particulare de unde ies bani la greu daca au multi studenti
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Ca fapt divers imi amintesc de prin '96 cat de severa era profa de echipamente si retele de telecomunicatii si cum ne punea ea in stilul ei sa citim fiecare lectia de zi cu voce tare de mai multe ori. Odata era despre o anume centrala numita Pentaconta si a spus ca din asta dam BAC-ul si aia am repetat o saptamana.
Dupa un timp am mers si la practica pe teren iar un tehnician ne-a dus intr-un beci si a zis ca vom dezasambla o mare capodopera din judet -bineinteles ca nu am stiut ce e nici cand am vazut-o pe centrala telefonica Pentaconta.