Found this video on google.In the next releases...E2 settings.Maybe they fix major bugs in software.Maybe...
http://sendvid.com/6e9wimj7
Dislikes: 2
Found this video on google.In the next releases...E2 settings.Maybe they fix major bugs in software.Maybe...
http://sendvid.com/6e9wimj7
AMIKO_HD8260_2.3.47_conax
AMIKO_HD8260_2.3.47_mcas
AMIKO_HD8260_2.3.47_emu
Release notes for 2.3.47:
Fixed UPC Fast Scan function
AMIKO_HD8260_2.3.51_conax
AMIKO_HD8260_2.3.51_mcas
AMIKO_HD8260_2.3.51_emu
Release notes for 2.3.51:
- Fixed WiFi connection issues when using DiSEqC 1.2 / USALS
OK, mi-am luat si eu 8260+ de cateva zile am pus 2.3.51_emu (multam, konstantine!), dar sincer sunt cam dezamagit. Receptia si calitatea imaginii sunt cat se poate de OK (mai ales pt cerintele mele modeste), insa interfata mi se pare foarte slaba ca "usability". Iar cea mai mare problema a mea: lipsa unui proces decent pentru a importa si edita lista de canale.
La interfata, ma innebuneste ca trebuie sa apesi de doua ori pe OK cand schimbi un canal din lista: o data ca sa selectezi canalul, si inca o data (sau "Exit") ca sa dispara lista de canale. Si mi se mai pare foarte nepractic modul de navigare in lista de canale/grupuri. (Sunt obisnuit cu RSP Enigma, unde navigarea prin canale/buchete e mai intuitiva si necesita mai putine apasari de butoane).
Iar la lista de canale... jale mare. Eu sunt obisnuit sa-mi descarc lista de canale ENF, le editez in DreamBox Editor si le incarc in receptor. Am vazut ca 8260+ are "Import E2 Database", dar la mine nu a mers. Am curatat listele E2 pana au ramas sub 200 canale, insa tot nu imi importa toate canalele, doar cateva, si nici nu imi pune buchetele la favorite, asa cum ma asteptam sa faca.
Stie cineva ce trebuie facut ca sa importe corect liste E2?
Eu zic sa renunti la listele de E2 si sa-ti scanezi satelitii...E varza intr-adevar importul de liste E2.
Iti recomand softul de la postul #178 . Si dupa ce scanezi,editeaza manual listele.
Varianta cu scanatul satelitilor si editarea manuala este exacte ce vreau sa evit. Nu numai ca este prea multa munca (mai ales cu editoarele gen AliEditor sau SparkEditor, care mai au de lucru la usability), dar scanarea nici nu da intotdeauna clar providerii, si nici nu ai categorizarea ca la ENF (Movies, Documentaries etc.).
Despre Amiko_14000A00_gi_2.3.49_gisclub (Amiko 8260+), poti spune ceva mai mult? Ce e diferit de imaginea standard, ce merge mai bine, ce nu merge etc.?
"Conversie" inregistrari de pe amiko 8250_60_70_COMBO_SE.
Dupa "conversie",inregistrarile,pot fi redate pe orice dispozitiv.
In arhiva aveti "toate cele necesare".RSP_TEST_TOOL_8250_60_70_COMBO_SE
Last edited by konstantine; 23-11-16 at 14:20.
Poate cineva sa confirme sau sa infirme functionarea youtube pe 8260+ ?
Sau pe oricare amiko second edition (SE).
La mine , de vreo 3 zile e "mort" .