Results 1 to 15 of 21

Thread: Antenele vor iesi din lista "must carry"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by michael86 View Post
    te intrebi de ce pe cei care muncesc de le crapa oasele ii rup impozitele ? habar nai !!! sa tina in spate un sistem imbacsit .
    Asa e. Mai ales i-au rupt impozitele de le-au crapat oasele atunci cand s-a marit tva-ul, cand s-a introdus impozitul minim obligatoriu care a dus la inchiderea a peste 200.000 de firme, cand s-a indatorat Romania cu 20 miliarde euro. Pentru ce ? Ca sa tina in spate un sistem imbacsit.

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

"Ponta strikes back". Un titlu` tentativa . Cica Basescu a inscenat toata intalnirea de saptamana trecuta.
    Adica sa intelegem ca Basistii sunt experti an ale lui AfterEffects si Hitfilm, au prelucrat filmu?. In realitate Ponta nu isi dadea ochii peste cap, nu se uita pe plafon, ci a vorbit non stop.
    muta sobolanu` de aici

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Quote Originally Posted by petrica View Post
    Asa e. Mai ales i-au rupt impozitele de le-au crapat oasele atunci cand s-a marit tva-ul, cand s-a introdus impozitul minim obligatoriu care a dus la inchiderea a peste 200.000 de firme, cand s-a indatorat Romania cu 20 miliarde euro. Pentru ce ? Ca sa tina in spate un sistem imbacsit.
    Romania s-a indatorat 20 miliarde de euro pentru ca pensia e garantata !!!
    Inca nu mi-ai spus cine o sa plateasca pensiile celor care au acum 20 , 30, 40 de ani si va fi un angajat la 3 pensionari cand vor iesi la pensie.

Cat despre antene ... e cum am stabilit. Cei mai bogati oameni din tara conduc partide de stanga si oficial nu au venituri, da au avere !
    Marele profitor al fondurilor ICE Dunarea cica e pensionat si nu a auzit si vazut nimic. Poate se face si pentru el un loc la Rahova ca e pensia mica !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Inca nu mi-ai spus cine o sa plateasca pensiile celor care au acum 20 , 30, 40 de ani si va fi un angajat la 3 pensionari cand vor iesi la pensie.
    Ti-am mai raspuns o data, dar poate ai uitat. Eu spun ca daca nu se mai fura din bugetul de stat, asa cum s-a intamplat pe vremea lui boc, vor fi bani suficienti pentru pensii.

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Marele profitor al fondurilor ICE Dunarea cica e pensionat si nu a auzit si vazut nimic. Poate se face si pentru el un loc la Rahova ca e pensia mica !
    Sa-i faca un loc, nu am nimic impotriva, daca au ceva probe. Pana acum nu a aparut nici o proba in dosarul de santaj, inscenat peste noapte, cu asa zisii denuntatori. Daca in acest dosar mai mic nu au probe, ce sa mai vorbim de ala mare. De fapt, ala mare, stim cu totii, s-a redeschis doar pentru ca voiculescu a fost seful comisiei de suspendare a basaului in 2007.

Mentioned
    3 Post(s)

Ti-am mai raspuns o data, dar poate ai uitat. Eu spun ca daca nu se mai fura din bugetul de stat, asa cum s-a intamplat pe vremea lui boc, vor fi bani suficienti pentru pensii.
    Ai dovezi, concrete? nu pixeli si altele.
    Acum intrebare retorica, pe vreme altora nu s-a furat?
    Sa-i faca un loc, nu am nimic impotriva, daca au ceva probe. Pana acum nu a aparut nici o proba in dosarul de santaj, inscenat peste noapte, cu asa zisii denuntatori. Daca in acest dosar mai mic nu au probe, ce sa mai vorbim de ala mare. De fapt, ala mare, stim cu totii, s-a redeschis doar pentru ca voiculescu a fost seful comisiei de suspendare a basaului in 2007.
    Esti procuror cumva, sa stii exact ce contin dosarele?
    muta sobolanu` de aici

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai uite cum protejeaza basaul evazionistii, luand mita de la ei, mormane de bani, de la bercea in primul rand. Iti dai seama cati evazionisti au mai cotizat la basau pentru a cumpara protectie. Cum dracu sa mai fie bani la buget, daca marii evazionisti sunt protejati direct de la Cotroceni ?

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Expresia basau e de raspandac !
    Basescu pleaca, ramane Ponta si A3 fara gogoritza
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Mentioned
    3 Post(s)

Petrica, vreau dovezi. Fara dovezi concrete nu discutam. Pixeli, inregistrari video care au disparut si au reaparut, pumni facuti cu aftereffects/hitfilm am mai vazut.
    Imi pare rau de parintii mei, care sunt in RO (inca), dar sincer, doresc sa iasa Ponta, sa vedem unde va fi Romania peste 5 ani.

Apropo Ponta:
    azi a dat-o`n bara iar, a plagiat de la Ziarul Financiar fara a numi sursa.
    Este o vorba in engleza: "Old habits die hard".
    muta sobolanu` de aici