Nu m-ai lamurit inca, iubesti PSD sau ai treaba cu Basescu doar pentru diversiunea varanului?
Oamenii nu sunt prosti, sunt doar mase de manevra !
Pe pensionari nu ii intereseaza ca un angajat ar trebui sa plateasca taxe sa isi acopere asigurarile de sanatate si pensia la 1,2 din ei!
Pentru ca inca nu s-au clonat oamenii pe Terra, sistemul se imprumuta 3 miliarde de euro pe an si nimeni nu isi pune problema cum se va rezolva asta.
Astept raspunsul tau la intrebarea mea simpla si de bun simt:
Cine va plati pensia mea ca sa am aceleasi drepturi pe care le "emana PSD" azi si le imbratiseaza pensionarii, cei mai activi votanti !
Daca ai copii te poti intreba mai mult: ei cum vor avea pensii ?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
auzi mai "@petrica politika" tu nu te'ai plictisit sa tot vanezi interese ascunse in ce zic aproape 90% din membri activi ai forumurilor ? si pe rdi tot la fel faci ... se pare ca nu pricepi de facto cum sta treaba si realitatile prezentului , ai ramas ancorat in sistemul de ajutor reciproc in care toti erau la gramada si "egali" . ce nu intelegi din ce zice @zildan ? e o realitate crunta , sa vedem de unde pola scot bani sa intretina un stat de asistati . basau' ala cum ii zici tu , a taiat din salarii poate mai pleaca in pola mea aia care sunt parazitii sistemului de stat si nu produc nimic , da de unde frate sta ca scaiele agatate . stii si tu ce inseamna un raport de platitori la contributii vs cei care toaca din el ? te intrebi de ce pe cei care muncesc de le crapa oasele ii rup impozitele ? habar nai !!! sa tina in spate un sistem imbacsit .
ps. e un reply personal pentru tine si vreau sa raspunzi cu argumente . economic , ca de restu ma doar'n pics .
Asa e. Mai ales i-au rupt impozitele de le-au crapat oasele atunci cand s-a marit tva-ul, cand s-a introdus impozitul minim obligatoriu care a dus la inchiderea a peste 200.000 de firme, cand s-a indatorat Romania cu 20 miliarde euro. Pentru ce ? Ca sa tina in spate un sistem imbacsit.
"Ponta strikes back". Un titlu` tentativa. Cica Basescu a inscenat toata intalnirea de saptamana trecuta.
Adica sa intelegem ca Basistii sunt experti an ale lui AfterEffects si Hitfilm, au prelucrat filmu?. In realitate Ponta nu isi dadea ochii peste cap, nu se uita pe plafon, ci a vorbit non stop.
Romania s-a indatorat 20 miliarde de euro pentru ca pensia e garantata !!!
Inca nu mi-ai spus cine o sa plateasca pensiile celor care au acum 20 , 30, 40 de ani si va fi un angajat la 3 pensionari cand vor iesi la pensie.
Cat despre antene ... e cum am stabilit. Cei mai bogati oameni din tara conduc partide de stanga si oficial nu au venituri, da au avere !
Marele profitor al fondurilor ICE Dunarea cica e pensionat si nu a auzit si vazut nimic. Poate se face si pentru el un loc la Rahova ca e pensia mica !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Ti-am mai raspuns o data, dar poate ai uitat. Eu spun ca daca nu se mai fura din bugetul de stat, asa cum s-a intamplat pe vremea lui boc, vor fi bani suficienti pentru pensii.
Sa-i faca un loc, nu am nimic impotriva, daca au ceva probe. Pana acum nu a aparut nici o proba in dosarul de santaj, inscenat peste noapte, cu asa zisii denuntatori. Daca in acest dosar mai mic nu au probe, ce sa mai vorbim de ala mare. De fapt, ala mare, stim cu totii, s-a redeschis doar pentru ca voiculescu a fost seful comisiei de suspendare a basaului in 2007.
Pai uite cum protejeaza basaul evazionistii, luand mita de la ei, mormane de bani, de la bercea in primul rand. Iti dai seama cati evazionisti au mai cotizat la basau pentru a cumpara protectie. Cum dracu sa mai fie bani la buget, daca marii evazionisti sunt protejati direct de la Cotroceni ?