Thanks Thanks:  8
Likes Likes:  11
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 61

Thread: Amiko HD-8200 Series Software & Tools

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

L-am resuscitat si pe partea de USB Treaba cu DB 25 nu mergea pentru simplul motiv ca bracketul ala era deja crossover (probabil placa de baza cu care venise avea pinii aia inversati pe mufa COM interna) asa ca adaugand la el un cablu crossover se obtirea o simpla extensie.

Dar printr-un sertar zacea un mouse serial, iar mouse-ul n-avea nimic impotriva ) L-am desfacut frumos, am decuplat mufa din interior, am scos pinii din mufa, i-am identificat cu multimetrul si i-am cuplat cu grija pe placa de baza a PC-ului respectiv, avand grija sa inversez 2 cu 3. Et voila, vorba frantuzului, a luat-o din prima.

Faza tare a fost ca intai am pus fw oficial 1.7.10 (conax) iar USB-ul nu mergea neam nici cu ala. A luat-o din loc doar cu 1.7.10 emu.

Acum desigur ca ma freaca cu faptul ca se reseteaza cand ii dau comanda edit key. Trebuie facut un hsdata ca la versiunea pt satelit?

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    se reseteaza cand ii dau comanda edit key.
    Am scris cu cateva posturi in urmă care e rezolvarea.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Vazusem deja, problema e ca asta inseamna sa cobor sub 1.7.10 deci ioc youtube. Tie iti merge pe 1.7.10 sa dai edit key fara sa se reseteze?

Prost e ca i-am dat downgrade pe USB la 1.6.96 emu si iar am pierdut USB-urile cand a facut reboot. Culmea e ca l-a luat, desi vazusem discutii ca n-ar trebui sa mearga downgrade pe USB.

In schimb, pe 1.6.96 merge edit key fara probleme.

Mai am un 8240 cu tuner de satelit cumparat acum vreo 2 ani, nu mi-a facut nici cea mai mica figura. O sa intru si pe ala la system info sa vad ce diferente exista intre ele, problema nu pare sa fie hardware.

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Probez diseară.Dacă se restartează și la mine , o să postez o versiune de soft(1.7.10) fără key in el.Asta e cauza restartului.