Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Optim nelimitat 5 EURO RDS RCS

Duster
    Guest

Angry Optim nelimitat 5 EURO RDS RCS

Salut, vreau sa va atrag atentia ca nu mai sunt toate destinatiile gratuite...
    desi spune ca ai gratuitate in ungaria austria pe mobil dar defapt nu ... si deja am si eu cost suplimentar...
    un preten are deja 30 euro sost...

http://www.rcs-rds.ro/asistenta/tari...internationale

asta este o pagina unde se paote verifica tariful pentru numarul de telefon destinatar...

Deci MARE ATENTIE...

Stima.

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Eu am vorbit vreo 3 ore prin Germania,Italia si Spania..am verificat chiar acum:cost 0 ( zero ).
    RAPIDIST PUR SINGE

Duster
    Guest

Serios ?
    Eu am 2 abonamente la ei optim5 euro ... ia vezi ce imi da cand bag sa-mi afiseze cat tre sa platesc pentru mobil in ungaria si la fel si austria...

Cei drept s-ar putea ca Italia si Spania si unde mai suni tu nu se aplica inca ...
    Si nu neaparat la const control sa vezi ca de ex. eu dupa ce platesc cu sms parcarea apare ciuciu la cost control 0 !

---------- Post added at 08:32 ---------- Previous post was at 08:19 ----------

Acu am citit ... deci muscat de totzi momeala!!!

Deci daca numarul pe care il suni este portat in alta retea atunci platesti !

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 08:32 ----------

Am sunat la relatii cu clientii...
    Am citit numere din desfasurator pe luna trecuta unde inca nu am platit nimica pentru convorbirile respective cost 0
    si acuma luna asta deja le platesc...
    Tanti a spus ca numai in retelele principale sunt incluse minutele din abonament... am intrebat sa-mi defineasca ce este retea principala si retea secundara... nimica... statea mut. (deci numai o poezie bine definita imi tot repeta)!

Am intrebat de ce luna trecuta inca nu am platit pentru acele numere si luna asta deja le platesc ? nu mi-a putut raspunde, precizez ca numerele pe care le-am sunat in ungaria si cele din austria nu au fost portate !

Deci trageti concluzia !

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Ar trebui sa ofere macar ce considera ei retea principala. Si ar fi bine sa ceri o lista direct de pe contul digi, am observat ca se grabesc tare sa raspunda la alea. La sesizarile telefonice, nu prea. Cred ca o sa fac si eu sesizarea asta, sa vedem ce raspund

ps: multumim de atentionare.
    HH/1m

Duster
    Guest

Exista un raspuns nou la articolul Care-i faza cu Digi Mobil Optim Nelimitat. Acceseaza comentariul:XXXXXXXXXXXXXXX Scris de: leu Comentariu:

Verificati si cei care ati vorbit in spania, si in austria si in ungaria sa vedeti ce retea de incredere, cum modifica tarifele peste noapte fara sa anunte pe nimeni.

Si care sunt retelele principale? care vor ei? si in luna Mai o retea este principala si in luna Iulie nu mai este principala!! Si faci cost daca vorbesti!
    Last edited by zildan; 08-07-14 at 23:09. Reason: sters lynk extern