1

Dislikes:
0
-
Optim nelimitat 5 EURO RDS RCS
Salut, vreau sa va atrag atentia ca nu mai sunt toate destinatiile gratuite...
desi spune ca ai gratuitate in ungaria austria pe mobil dar defapt nu ... si deja am si eu cost suplimentar...
un preten are deja 30 euro sost...
http://www.rcs-rds.ro/asistenta/tari...internationale
asta este o pagina unde se paote verifica tariful pentru numarul de telefon destinatar...
Deci MARE ATENTIE...
Stima.
-
Eu am vorbit vreo 3 ore prin Germania,Italia si Spania..am verificat chiar acum:cost 0 ( zero ).
-
-
Standard RSP member
Ar trebui sa ofere macar ce considera ei retea principala. Si ar fi bine sa ceri o lista direct de pe contul digi, am observat ca se grabesc tare sa raspunda la alea. La sesizarile telefonice, nu prea. Cred ca o sa fac si eu sesizarea asta, sa vedem ce raspund 
ps: multumim de atentionare.
-
Exista un raspuns nou la articolul Care-i faza cu Digi Mobil Optim Nelimitat. Acceseaza comentariul:XXXXXXXXXXXXXXX Scris de: leu Comentariu:
Verificati si cei care ati vorbit in spania, si in austria si in ungaria sa vedeti ce retea de incredere, cum modifica tarifele peste noapte fara sa anunte pe nimeni.
Si care sunt retelele principale? care vor ei? si in luna Mai o retea este principala si in luna Iulie nu mai este principala!! Si faci cost daca vorbesti!
Last edited by zildan; 08-07-14 at 23:09.
Reason: sters lynk extern