Nu cred ca isi permit sa faca astfel de glume...
Daca sunteti atenti pe crowlul celor de la FocusSat, apare de astazi;
ncepand cu 1 Aprilie 2007, grupul INTACT PRODUCTION S.A. a decis unilateral intreruperea acordului de retransmisie pentru posturile Antena 1, Antena 3 si Antena 4. Prin urmare, independent de vointa sa, Focus Sat Romania, nu mai ofera in grila de programe cele 3 posturi anterior mentionate, dar exploreaza posibilitatea introducerii altor canale TV, de interes pentru clientii sai, in spatiul rama liber :wink:
Nu cred ca isi permit sa faca astfel de glume...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Pai atunci am pus-o cu instalarile la focuss,ca romanu daca nu are toate programele rominesti in grila pa si pusi pleaca la altul :wink:Originally Posted by XVanish
Eu cred ca este o gluma!Antena nu este un program de doi lei sa-l poti scoate asa usor.Si cu ce ar putea sa-l inlocuiasca???Nu prea vad!
Si eu m-am gandit la asta... dar totusi... sa faca glume de astea... m-as mira :? Numai de nu au intrerupt contractul si s-a nimerit tocmai pe data de 1 aprilie...Originally Posted by mondo
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Eu stau si ma gandesc cum sa intrerupa contractul?
Au contract firmele astea de cablu mici cu cate 1000-1500 de abonati dar ditamai compania cu zeci de mii de abonati.
Chiar asa nu sunt in stare sa pastreze un contract?
Gluma de prost gust, :evil:Originally Posted by valiflorin
Din pacate gluma de prost gust a devenit realitate se pare ca va trebui sa trecem la instalari de boom sau dolce sau orce altceva,focuss a pierdut mult prin aceasta despartire de antene,pacat :cry:Originally Posted by spaniolul
http://www.jurnalul.ro/articol_75917..._focus_sat.htm
articolul asta mi se pare scris la comanda, sa faca publicitate la alte doua dth-uri. eu unul nu renunt la focus numai pentru atat, daca vreau sa le vad le gasesc si pe 16e sau alte modalitati.Originally Posted by spaniolul
@snow
de acord cu tine!
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de