prietene ai mintea scurta...imi pare rau...stau pe aproape sa ti urmaresc ironia si de acum inainte..ma refer la anii si ce se va intampla de acum incolo ce i ce aveti mintea intunecata nu vedeti decat fapta...infractiunea si persoana care a facut o....vb doar de base...in rest se pare ca aveti o prob de vizualizare,intelegere,la ce se intampla cu clasa voastra politica cu ce e capabila sa faca etc...nu incercati sa vedeti esenta problemei....ori santeti prea obositi ori prea prosti...da prosti si imi asum acest cuvant ,ce stie romanu inafara de mici,bere,fotbal si ala prost,ce nivel de cultura si inteligenta are,cat de mult reuseste sa vada dincolo de cortina,nu trebuie sa ai relatii trebuie doar sa ai imaginatie,sa fi informat si vei reusi sa schimbi un pic lumea ta 3D,sa o intorci pe toate laturile tu ai idee ce inseamna asta ptr RO,ptr viitorul tau poate...ptr tarile din jur care ne privesc??????? tu nu ai idee ca e de jalee posibil sa inceapa un razboi politic foarte grav cu afirmatii si multe chesti scoase la iveala...o vendeta,chestia asta nu o sa raman asa un simplu eveniment asa cum il vedeti unii....adica bravo fratele lui base la puscarie...URA AM CASTIGAT....asta e o parere dar posibil ca viata sa revina la normal cu mult zambet,vointa si speranta in.....NU STIU