Results 1 to 2 of 2

Thread: RCS & RDS dublează vitezele la Internet și reduce prețurile

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Default RCS & RDS dublează vitezele la Internet și reduce prețurile

Incepand din această lună, RCS & RDS dublează vitezele la serviciul de Internet la abonamentele Digi Net Fiberlink 50 şi Digi Net Fiberlink 100 pentru clienţii rezidenţiali existenţi, gratuit, cu condiția resemnării contractelor pentru 12 luni.

In același timp, prețul serviciilor Digi Net Fiberlink 500 și 1000 va fi redus, reducere de care vor beneficia şi abonații actuali, cu condiția resemnării contractelor pentru 12 luni.

Clienţii care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 100 și vor beneficia de viteze de pană la 100 Mbps, fără niciun cost suplimentar.

De asemenea, clienţii Digi Net Fiberlink 100 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 200 și vor beneficia de viteze de pană la 200 Mbps, fără niciun cost suplimentar.

Clienții noi rezidențiali vor beneficia de noua ofertă de acces la Internet*, după cum urmează:

* oferta este disponibilă in aria de acoperire a serviciului Digi Net Fiberlink;

** serviciu de acces Internet mobil prin dispozitiv USB, stick USB inclus;

*** impreună cu serviciile de TV Digital şi telefonie fixă sau mobilă.

Pentru a beneficia de creşteri și pentru modificarile contractuale, clienţii existenți Digi Net Fiberlink pot să solicite trecerea la noile viteze de acces sau la noile prețuri prin apelarea Infoline 03XX. 400 414, unde XX reprezintă prefixul judeţului, iar pentru Bucureşti, 031 400 4414, accesand www.contulmeudigi.ro sau in orice punct de prezenţă RCS & RDS.

“Beneficiile oferite permanent clienţilor noştri, in cele mai bune condiții calitative și utilizand infrastructuri avansate de fibra optică, reprezintă o strategie cu care ne-am familiarizat deja clienţii. Aceştia au nevoie de servicii avantajoase şi stabile, iar noi nu facem altceva decat să venim in intampinarea nevoilor şi preferinţelor consumatorilor.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare, RCS & RDS.

Mai multe detalii despre ofertele companiei găsiţi pe site-ul www.rcs-rds.ro.

SURSA
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Poate vor citi si aia de la RTC ,desi am dubii.RTC decat stiu sa dubleze preturile,nu
    avantajul clientului(politica firmei)
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/