Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Cum murdăreşte Varanul tot ce are mai frumos Rom?nia

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Default Cum murdăreşte Varanul tot ce are mai frumos România

Varanul aplică zilnic o strategie foarte eficientă pentru a credibiliza manipulările nocive executate la Felix TV.

http://www.evz.ro/articole-autor.html?id=139

Murdăria aruncată in spaţiul public pentru strategiile de care are nevoie reptila este frumos impachetată in emisiuni care chipurile elogiază tot ce are Romania mai frumos. Ultimul exemplu de acest fel este folosirea imaginii Simonei Halep pentru credibilizarea Felix TV.

Foarte abil, in aceeaşi emisiune sunt ambalate frumos, impreună, cate o dezvăluire-făcătură şi un subiect interesant cu personalităţi admirate de public. Scopul este suprapunerea imaginii şi credibilităţii invitaţilor peste mizeriile cu care Felix işi intoxică publicul. E ca un indulcitor pus in ortavă pentru a atenua gustul oribil al substanţei nocive cu care Varanul işi imbolnăveşte audienţa.

Simona Halep este doar un nume pe lista cu sute de romani mari fost folosiţi ca indulcitori naturali pentru veninul care se prelinge din colţii varanului, pe limba lui despicată. Oameni de bună-credinţă, cu certă valoare profesională şi morală, sunt folosiţi intr-un mod pe care nu il percep pentru că nu cunosc intenţiile reale ale celor care le lansează invitaţii.

Este o strategie bine pusă la punct, observabilă de foarte mult timp, care produce de multe ori şi situaţii absolut hidoase.

SURSA
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

am spus o si o spun mereu...cine stie sa manipuleze masele si cine are si mijloacele aferente va domina RO muuuulti ani...indiferent cate rele si prostii spune...ASTA E
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca politica este ce o curva profesionala in orice parte a caledarului politic va pozitionati este o pierdere de timp atita timp cind faceti pe pioni politici,sa cred ca toti spun adevaruri pot fii din din ce in ce mai sceptic sa ii cred, defel legea junglei este number 1,sunt deceptionat pt ca eu un votant nu am nici un fel de rezultat atit cit votez cu stinga sau cu dreapta amandoi fiind destul de mincinosi atita timp cit eu ma aflu in era sclavagista daca nu am puterea sa fur, scuzati poate este cam dur,nu ma aflu in cercuri inalte,poate sunt un frustrat chiar nu vad nici un viitor politic sa ma faca sa ma simt bine ,sunt ginduri care nu se potrivesc acestui forum dar simt nevoia sa le impartasesc, nu vreau sa jignesc pe nimeni
    DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
    Multumesc RSP,si cit mai multe discutii

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    am spus o si o spun mereu...cine stie sa manipuleze masele si cine are si mijloacele aferente va domina RO muuuulti ani...indiferent cate rele si prostii spune...ASTA E
    De aia e basaul de 10 ani la putere ?

Mentioned
    116 Post(s)

Ti-a furat penisa sau salariu?

Mentioned
    0 Post(s)

si cu restu anilor?..parca sant mai mult de 10 plus ca astia 10 ai pus cam mult la socoata tu tot nu ai inteles ceva si nu numa tu,aproape 10 mil de ro,EU vad raul in intregime,TU il vezi doar pe base....ASTA e periculos

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Antena 3 functioneaza de 9 ani iar basaul e de 9 ani jumate president (ultimii 2, ilegal). Deci pe logica ta ar fi trebuit ca cei care conduc Antena 3 sa domine Romania de 9 ani, nicidecum basaul.

Sunt de acord ca toti hotii sa intre la parnaie, indiferent de culoarea politica. De ce nu se intampla asta ?

Mentioned
    116 Post(s)

De ce oare e suparat varanu pe procurori?
    Ca nu il lasa in liniste?
    Tu nu ai vrea zeci de hectare de teren in Baneasa pe una suta mii de euro?

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Varanu' urmeaza...
    Uneori,viata e ca-n filme.
    Kapitalism - Reteta noastra secreta (2010)

Full Cast:

George Becali ,George Copos,Dan Diaconescu,Ioan Niculae,George Padure,Dinu Patriciu,Dan Voiculescu
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by petrica View Post
    Antena 3 functioneaza de 9 ani iar basaul e de 9 ani jumate president (ultimii 2, ilegal). Deci pe logica ta ar fi trebuit ca cei care conduc Antena 3 sa domine Romania de 9 ani, nicidecum basaul.

Sunt de acord ca toti hotii sa intre la parnaie, indiferent de culoarea politica. De ce nu se intampla asta ?
    tu tot nu vrei sa intelegi..basescu e o persoana ce i drept presedinte..tu ai impresia ca asta a furat de unu singur sau numa el cu partidu?....pai ce sa zic na

era basescu and full guvern pdl a fost scurta si trecatoare...au furat cat a fost momentu

era constantinescu foooooarte scurta...nu stiu daca au apucat sa fure ceva,ma refer la perioada respectiva...ptr ca asasinatu politic a venit repede

in rest altii domina si guverneaza RO din 89 incoace...

tu nu vrei sa intelegi ca aceasi clasa politica se invarte de la 89 incoace?lasand mortii la o parte.....

sant aceasi oamenii cu functii diferite,in partide diferite in pastele mami lor sant aceasi sub diferite aspecte......

tu nu vrei sa intelegi ca in RO nu exista diferente de partide,de doctrini,de ideei de ce vrei tu?

totu e un MARE RAHAT sub egida...TOGETHER FOREVER

ce va amagiti voi la votare sau la sfatu batranilor vb de stanga,dreapta de base si ponta etc....NU EXISTA ASA CEVA

uneori santeti anesteziati peste noapte...mai ales inaintea votari,ce i drept nici nu aveti cu cine,doar ii rotiti,cand pe unu cand pe altu

de fapt nu cunosc o tara unde sa exista adevarata rivalitate intre partide...toti sant prieteni,toti sant amanti,toti fura impreuna si toti hatarasc timpul de guvernare a unuia sau altuia...posibil doar extremisti sa fie deosebiti

Mentioned
    85 Post(s)

Probabil au sa ma injure multi;ma "risc"

Mentioned
    85 Post(s)

Ascultati mesajul cu atentie...Cata dreptate au...
    E realitatea cruda in care traim,dar care poate fi schimbata.
    Last edited by konstantine; 13-06-14 at 04:50.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    tu nu vrei sa intelegi ca in RO nu exista diferente de partide,de doctrini,de ideei de ce vrei tu?
    totu e un MARE RAHAT sub egida...TOGETHER FOREVER
    ce va amagiti voi la votare sau la sfatu batranilor vb de stanga,dreapta de base si ponta etc....NU EXISTA ASA CEVA
    Nu sunt de acord. Pe logica asta, hai sa mergem in padure si sa traim acolo ca primitivii, ca oricum ne fura.
    Eu zic sa identificam toti hotii si sa-i bagam la parnaie. Pana la urma, forta e la noi, cei multi. Trebuie doar s-o aplicam si sa fim bine intentionati.

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by petrica View Post
    Eu zic sa identificam toti hotii si sa-i bagam la parnaie.
    Te-ai sucit? Pai asta incearca ala pe care il blamezi tu. Problema e ca ai baga degeaba la parnaie ca tot eu si tu muncim sa-i tinem acolo. Sa le ia banii si sa-i bage la buget sa vezi ce tara bogata am avut.

Mentioned
    85 Post(s)

Atat timp cat noi am fost "ocupati" cu bercea mondialu' alesii nu au stat degeaba...

Au muncit pentru "binele nostru"
    Am zis si repet: miscarile ample,le acopera pe cele mici...
    Last edited by konstantine; 03-07-14 at 23:52.

Page 1 of 2 12 LastLast