De ce nu votez pu PSD!
Pentru ca nu i-am votat niciodata!
Pentru ca ei promit multe la fraieri!
Pentru ca membrii lor de vaza sunt cei mai bogati din zona desi e un partid de stanga.
Pentru ca nu cred in ei!
De ce nu votez pu PSD!
Pentru ca nu i-am votat niciodata!
Pentru ca ei promit multe la fraieri!
Pentru ca membrii lor de vaza sunt cei mai bogati din zona desi e un partid de stanga.
Pentru ca nu cred in ei!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Eu nu votez cu "stanga" desi sunt ambidextru. Prefer "dreapta" parca mi-e mai de folos decat "stanga"
La capitolul cinste stanga e curata precum "alba ca zapada si cei 40 de hoti"
Partea cea mai proasta e ca nici nu avem de unde alege.Oferta e "impusa",cam asta trebuie schimbat.
Asta sa fie problema a mai mare pe forum..cu cine votam....
Pai pe oricine votati tot acolo se ajunge..vindem tara la fier vechi...
Terminati cu prostiile si postati tutoriale sau info utile...
La 99% din useri li se rupe de politica...
Parerea mea!
Nu am mai fost la vot din 2004, toti sunt la fel, indiferent ca sunt la dreapta sau la stanga.
Nu stiu de unde crezi tu ca vine lumina, dar in opinia mea nu are cum sa vina de la basau si aliatii lui. Doar roberta anastase lua lumina de la udrea si inca mai ia.
De la PSD + PC sigur nu vor veni decat manipulari ale celor asistati social.
E trist ca generatia 40-50 ani nu realizeaza ca pe calea curenta nu au cum sa ia pensie.
E un calcul simplu, se face raportul intre cei in plata si cei care contribuie la fondul de pensie.
Sunt curios cum va anunta PSD peste 10 ani ca ori micsoreaza pensiile ori se imprumuta 5 miliarde de euro pe an sa le plateasca.
Daca tot esti tare la politica explica tu cum se vor plati.
Nu mai discuta nimeni decat de basescu si mosia lui.
Si fraierii stau ciorchine pe A3 sa il prinda pe marinar sa ii ia caii de la bicicleta.
Eu nu ma prea pricep la politica...Ce am observat eu: "marea privatzare" s-a facut in vremea cand erau la conducerea tarii,
partidele de stanga.Au scos pe piata"actiuni si certificate de actoinar".Corect?Au scos la privatizre obiective
industriale,chiar strategice...Tot romanu' era fericit.Aici e spilu': populatia fiind neinformata si dezinformata,
au subscris "actiunile" la firme neprofitabile cam in proportie de 95% si restul de 5% au fost "inspirati".
Smecherii, prin interpusi,au cumparat actiunile de la populatie sub pretul bursei...Daca are cineva argumente contra,astept dar sa-mi si
demonstreze ca n-am dreptate.Cati dintre voi sau parintii vostrii au crezut ca l-au prins pe Dumnezeu de picior,atunci cand
au vandut "actiunile" in piata la bisnitari...Eu inca mai sper ca putem a schimba ceva.
In primul rand cel care a taiat salarii si a impozitat pensii este basaul (in 2010 si 2011 udrea primea 1,3 miliarde euro pentru investitii gen Nana iar impozitarea pensiilor a fost in suma de 300 milioane euro), iar cel care le-a reintregit este Ponta.
Pe langa asta, a redeschis niste spitale inchise tot de basau, a redus tva la paine (urmeaza la carne, fructe, legume), s-au deschis niste fabrici (Daimler, Mercedes, etc), profitul reinvestit nu se mai impoziteaza de la 01.07.2014, Standard & Poors a marit ratingul Romaniei la nivelul de bun pentru investitii, urmeaza reducerea CAS angajator la 15,8 %, avem crestere economica de 3,4 %, agricultoriii isi primesc subventiile la timp, etc. Acuma in 2 ani nu se pot face minuni, dar e un inceput bun fata de dezastrul boc-basau.
Textele astea le propaga A3 si asistatii sociali ai economiei romanesti.
Exista si raspandacii .... stii tu la ce ma refer.
Am si eu amici care sunt conectati la afaceri cu PSD si dau cu texte din astea.
Si mai am amici angajati la stat cu pile de la PSD care dau copy paste la astfel de texte.
Astept sa imi explici cum o sa iau eu si generatia mea pensie in conditiile in care anual creste diferenta intre beneficiarii si platitorii sistemului de pensii.
Lasi pe altii sa hotarasca pt. tine.
Nu hotaraste nimeni pentru mine, romani sunt doar o masa de manevra, care sunt manipulati de un partid sau altul.
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 11:55 ----------
Si un citat:
" Dacă prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm."
Mark Twain