Simona Halep - Andrea Petkovici, 6-2, 7-6 (4). Romanca s-a CALIFICAT in finala turneului de la Roland Garros!
Sper din tot sufletul ca am avut dreptate cand am descis topicul !
O sprijinim in finala !!!!!
Simona Halep - Andrea Petkovici, 6-2, 7-6 (4). Romanca s-a CALIFICAT in finala turneului de la Roland Garros!
Sper din tot sufletul ca am avut dreptate cand am descis topicul !
O sprijinim in finala !!!!!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
ROLAND GARROS: Simona Halep a pierdut finala turneului parizian, dar a scris istorie pentru tenisul romanesc
După 3 ore de joc, Simona Halep a fost foarte aproape de a cuceri trofeul turneului parizian. Ultimul act al competiţiei de Mare Şlem a oferit un spectacol grandios al sportului alb. Jucătoarea noastră a pierdut partida contra rusoaicei Maria Şarapova, scor 4-6, 7-6 (5), 4-6
După acest joc, Simona urcă pe poziţia a treia in clasamentul WTA, iar Şarapova a devenit pentru a doua oară campioană pe zgura de la Roland Garros.
"Bună ziua tuturor. Este primul meu discurs la un Grand Slam, e un moment special pe care nu-l voi uita toată viața. Mai intai o felicit pe Maria, care a făcut un turneu excelent și a meritat titlul. Iți urez mult noroc in viitor! Am avut două săptămani incredibile aici, am dat tot ce am avut mai bun și mă bucur că ați venit și m-ați susținut, vă mulțumesc tuturor, mai ales romanilor. Știu că romanii mă urmăresc acum de acasă, vă mulțumesc din inimă că ați fost alături de mine! Le mulțumesc prietenilor mei, celor din echipa mea, care au făcut o treabă minunată. Am făcut lucruri deosebite in aceste două săptămani. A fost prima mea finală, dar sper să nu fie și ultima. Părinții mei au fost mereu alături de mine și le mulțumesc foarte mult pentru asta. Simt ceva ce nu pot să explic in cuvinte. Vă iubesc pe toți!", a declarat Simona Halep, in aplauzele spectatorilor.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
pacat,noi de multe ori si aici vb la sport in general,poate si prin alte aspecte de ce nustam cam rau cu pregatirea pe plan psihic,chiar daca pregatirea o fi ea buna,nu stiu,persoanele in momentu crucial nu il pot stapani
e o realitate care sa dovedit la multe categorii....psihicu si maretia,ma rog nu se pune problema de maretie,inganfare si tratare superioara a adversarului in cazul lui Halep
poate ca pe viitor daca va fi asa cum zice ea,ca va da totu,posibil sa fie campioana,insa mi e frica ca asa cum e datina la noi sant doar reusite sporadice ce nu prea se mai repeta,pe cand la rusoaica stim prea bine ce are in spate