30

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Revin cu rezolvarea problemei. Am schimbat chipul de memorie original W25Q64JV cu unul W25Q64BV (pt.ca varianta JV nu am gasit pe piata noastra). Am scris cu programatorul diverse imagini, insa simptomul era la fel: Receiverul boota pana la un moment dat si apoi se reseta, pe display se afisa doar ON (scris cu Majuscule). In acel moment am zis sa schimb si condensatorii, desi aratau foarte bine toti (ne-umflati, explodati etc). La mine erau de 330uF de 10V si de 16V. I-am inlocuit pe toti (6bc) cu unii de 330uF de 35V la 105C. Acum a aparut alt simptom, indiferent de ce imagine am incercat (si mai noi si mai vechi, atat CONAX cat si EMU), pe toate receptorul boota trecea acum de la "ON" la "on" si pe ecran aparea: "SW is not designed for this HW, please change back to official SW !".
Am ales sa schimb inapoi chipul de memorie cu cel original: W25Q64JV. Dupa acel moment, receptorul boota, aparea pe ecran "No channels", insa nu reactiona cu telecomanda. Am incercat iar mai multe imagini si SINGURA care a functionat avand si telecomanda activa, a fost versiunea AMIKO_Mini_Combo_Extra_RCA_1.4.21_conax.abs. Am upgradat apoi din interfata lui la versiunea 1.4.21 cu EMU si astfel il folosesc in prezent.
Concluzia: scrimbati cand patiti din astea, prima oara Condensatorii, mai ales cei pe langa cipuri care degaja multa caldura. E mult mai ieftin si usor, decat sa faceti ca mine, sa incepeti sa schimbati memorii scrise cu programatoare, etc