Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 31 to 45 of 77

Thread: Eu cu cine Votez ! (A3 e aici?)

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

De la PSD + PC sigur nu vor veni decat manipulari ale celor asistati social.
    E trist ca generatia 40-50 ani nu realizeaza ca pe calea curenta nu au cum sa ia pensie.
    E un calcul simplu, se face raportul intre cei in plata si cei care contribuie la fondul de pensie.
    Sunt curios cum va anunta PSD peste 10 ani ca ori micsoreaza pensiile ori se imprumuta 5 miliarde de euro pe an sa le plateasca.
    Daca tot esti tare la politica explica tu cum se vor plati.

Nu mai discuta nimeni decat de basescu si mosia lui.
    Si fraierii stau ciorchine pe A3 sa il prinda pe marinar sa ii ia caii de la bicicleta.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

In primul rand cel care a taiat salarii si a impozitat pensii este basaul (in 2010 si 2011 udrea primea 1,3 miliarde euro pentru investitii gen Nana iar impozitarea pensiilor a fost in suma de 300 milioane euro), iar cel care le-a reintregit este Ponta.
    Pe langa asta, a redeschis niste spitale inchise tot de basau, a redus tva la paine (urmeaza la carne, fructe, legume), s-au deschis niste fabrici (Daimler, Mercedes, etc), profitul reinvestit nu se mai impoziteaza de la 01.07.2014, Standard & Poors a marit ratingul Romaniei la nivelul de bun pentru investitii, urmeaza reducerea CAS angajator la 15,8 %, avem crestere economica de 3,4 %, agricultoriii isi primesc subventiile la timp, etc. Acuma in 2 ani nu se pot face minuni, dar e un inceput bun fata de dezastrul boc-basau.

Mentioned
    116 Post(s)

Textele astea le propaga A3 si asistatii sociali ai economiei romanesti.
    Exista si raspandacii .... stii tu la ce ma refer.
    Am si eu amici care sunt conectati la afaceri cu PSD si dau cu texte din astea.
    Si mai am amici angajati la stat cu pile de la PSD care dau copy paste la astfel de texte.

Astept sa imi explici cum o sa iau eu si generatia mea pensie in conditiile in care anual creste diferenta intre beneficiarii si platitorii sistemului de pensii.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce am scris eu sint niste fapte concrete, nu balarii.

Acuma nu sunt chiar asa bun economist sa dau eu solutia la problema ta. E treaba guvernului actual si ale celor ce vor urma.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai treaba asta si in general toate NU ESTE doar a guvernului actual....e a celor ce AU GUVERNAT Romania din 89 incoace

de fapt la votarile astea sa cam vazut cam ce vrea poporu din mai toata Europa.....UN MARE RAHAT.....de la fascisti la extremisti si la comunisti

mai oameni buni treziti va pana nu e tarziu,stiu nu exista variante bune...iar astia dau din trompeta bine si frumos...si adevarat ce i drept......dar eu va dau un sfat,nu i al meu,e al timpului ce zboara,daca nu aveti cu ce si cu cine.....VOTATI RAUL CEL MAI MIC

ma bucur ca italia sa cam dezmeticit desi din ce a iesti se parte ca extremistu a prostit juma de italie..........PERICULOS
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Doar un banc....

- Aud cum imi bate dezastrul la uşă!
    - Păi ce auzi!?
    - Boc-Boc-Boc !
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    116 Post(s)

Nu am zis eu ca Boc ar fi fost minunat. Pe mine m-a rupt la impozite.

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    5 Post(s)

@petrica esti cumva bugetar???Sau poate locuiesti dincolo de ocean...???

f11

Mentioned
    116 Post(s)

Default Un program de televiziune a determinat un om să se sinucidă

Sinteza zilei a depășit orice limită admisibilă unui program de televiziune: a determinat un om să se sinucidă”, a scris Narcisa Iorga, pe pagina sa de Facebook.

„Aseară, in cadrul interviului pe care Mihai Gadea il realiza cu Adrian Zglobiu, persoana care l-a scuipat pe președintele Băsescu in ajunul alegerilor, directorul Antenei 3 a spus:
    Mihai Gadea: Domnule Zglobiu, din momentul in care aţi fost ameninţat de organele statului, de cei din serviciile secrete, de cei de la protecţie şi pază, cum ne-aţi spus dumneavoastră sau de deţinuţii din inchisoare, că veţi fi aruncat in inchisoare la Poarta Albă şi acolo veţi fi violat, v-au trecut prin minte ganduri de sinucidere sau ceva de felul acesta?
    Astăzi, cand poliția a venit la domiciliul lui pentru a-l duce la un spital de psihiatrie, Adrian Zglobiu a avut o tentativă de suicid.
    Am inaintat președintelui CNA o autosesizare pentru analiza urgentă a situației, chiar in ședința de maine. Nu știu dacă va aproba acest lucru sau va proceda ca și cu autosesizarea in cazul Mircea Diaconu promovat la Antena 3. Depusă la cancelaria CNA pe 4 aprilie, aceasta a fost pusă pe ordinea de zi a CNA spre analiză, abia ieri. Mi s-a părut o batjocură evidentă și am retras-o. Ce rost mai avea acum, cand Mircea Diaconu a fost deja ales?
    Autosesizarea de astăzi vine ca urmare a atenționării pe care am primit-o de la dl Traian Mircea M. Ii mulțumesc!”, a adăugat Narcisa Iorga
    De asta nu votez cu ei!

Si daca aveti indoieli vedeti aici.

Si mai am ceva de adugat: Fara Basescu !!!!!

Vedeti ce "natural" a trecut el de la pastorul penticostal Mihai Gadea ce apara enoriasii de Diavol. la Basescu, si de la Dumnezeu la USL (sau cum se cheama el azi)!
    Impostori platiti din bani furati de la poporul roman de varan.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by f11 View Post
    @petrica esti cumva bugetar???Sau poate locuiesti dincolo de ocean...???
    f11
    Nu, mai nene, lucrez la privat si locuiesc in Romania. Tu cu cine ai votat ?

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

@Petrica: tu crezi ca oamenii de pe aceste forumuri percuteaza la propaganda "a la" Gadea ? Esti penibil, de-adreptu`penibil...
    Duca-se frate si Base, dar daca intri pe aceste forumuri de specialitate, nu te fa de ras....
    Buna replica lui @Zildan: "Pe mine nu ma intereseaza Basescu !
    Cand votam eu cu dreapta el era pe stanga! "
    Eu chiar ma intreb: Tu, @Petrica , chiar crezi ce spui si spui ce crezi ??
    Eu cred ca spui ce "trebuie sa spui"...
    Asa ca, lasa-ne !!!
    Libertatea vine din...cer !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

tot in spirit de gluma

omul ce are sprancenele unite e omul dracului

iar eu in ce i catva ani ai mei toti cu ce i care am avut de a face si aveau aceasta linie a sprancenelor au fost oameni rai,periculosi cu multe fete

gadea are aceasta trasatura

asta un aspect dintr un profil pshihologic.....mai multe cei care au scoli sau au cutreierat pe unde am cutreierat eu il pot face usor acest profil

as spune si profilul acestu depresiv ce la scuipat pe base...dar nu are rost

un om bolnav de care profita psd si il persecuta pdl.....desi gestu pe care la facut da toata dreptatea lui base in ce a ce face impotriva lui

probabil daca ii tragea un cutit in cap era eroau si toti fericiti......acum se da victima....culmea nu?
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    116 Post(s)

Quote Originally Posted by lao View Post
    In acelasi spirit de gluma...
    Asta e tot de la sfarcul A3.
    L-am intrebat personal in august 2013 care e treaba si la o cafea mi-a povestit ca efectiv a fost blocat cand a aflat ce spun aia.
    Eram si eu si altii la fel de contrariati cum te dai tu.
    Daca nu ai afaceri legate de PSD nu ai cum sa tii cu ei!

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Asta e tot de la sfarcul A3
    daca zici tu...
    Te anunt ca nu ma uit decat pe documentare, filme si sport.
    NU SUPORT Mediapro si Intact
    La stiri, pe vremuri Realitatea si mai recent, foarte rar, Digi24. Dar asta nu inseamna ca nu-s informat!
    Punctul meu de vedere e urmatorul: base si clica lui = raul absolut!
    Am ceva prieteni in politic din vreo 3 partide mai maricele si cunosc niste dedesubturi...
    TOTI sunt HOTI, dar asa nemernici, incompetenti si scarbe ca basestii ... n-am pomenit.
    MRU a fost pus premier de bascosu. Deci... despre ce vorbim?!!
    Numai dupa ce dispar definitiv astia din peisaj, ne ocupam si de celelalte jigodii. Totul se face pe rand...
    N-am afaceri si n-am avut cu vreunii, lucrez la privat.

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast