In acelasi spirit de gluma...
http://www.gandul.info/puterea-gandu...beste-12656958
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
@Petrica: tu crezi ca oamenii de pe aceste forumuri percuteaza la propaganda "a la" Gadea ? Esti penibil, de-adreptu`penibil...
Duca-se frate si Base, dar daca intri pe aceste forumuri de specialitate, nu te fa de ras....
Buna replica lui @Zildan: "Pe mine nu ma intereseaza Basescu !
Cand votam eu cu dreapta el era pe stanga! "
Eu chiar ma intreb: Tu, @Petrica , chiar crezi ce spui si spui ce crezi ??
Eu cred ca spui ce "trebuie sa spui"...
Asa ca, lasa-ne !!!
Libertatea vine din...cer !
tot in spirit de gluma
omul ce are sprancenele unite e omul dracului
iar eu in ce i catva ani ai mei toti cu ce i care am avut de a face si aveau aceasta linie a sprancenelor au fost oameni rai,periculosi cu multe fete
gadea are aceasta trasatura
asta un aspect dintr un profil pshihologic.....mai multe cei care au scoli sau au cutreierat pe unde am cutreierat eu il pot face usoracest profil
as spune si profilul acestu depresiv ce la scuipat pe base...dar nu are rost
un om bolnav de care profita psd si il persecuta pdl.....desi gestu pe care la facut da toata dreptatea lui base in ce a ce face impotriva lui
probabil daca ii tragea un cutit in cap era eroau si toti fericiti......acum se da victima....culmea nu?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Eu spun ca oamenii sa asculte opiniile tuturor si sa traga singuri concluziile.
Iar legat de problema ta cu pensiile, eu cred ca daca nu se mai fura din banii publici exista o sansa mare sa te bucuri de pensie si sa poti trai din ea.