Vezi ca basaul ne-a explicat unde sunt cheile justitiei.
Vezi ca basaul ne-a explicat unde sunt cheile justitiei.
e o contradictie aici
nu te poti numi informat(vorbim de politica aici)daca tu afirmi ca nu suporti pe nimeni si nu te uiti la nimeni decat pe vremuri la RE si foarte rar la DIGI......acum te intreb dar de unde te informezi?
trebuie retinut un lucru care ar fi fain sa l priceapa majoritatea.......e cam aiurea sa ne dam cu pararea despre niste lucruri pe care le auzim la tv de la unu de la altu...de la amici din diverse partide etc....concluzie?nici nu ar trebui sa vb despre ceva ce pur si simplu ne depaseste....da chiar ne depaseste
aveti voi dovezi??sau doar ce spun amici si vedem la tv?
stiti voi dedesubturi mari in politica?....aiurea domne,de le stiti voi inseamna ca le stiu si boschetari
voi aveti impresia ca stiti multe??pai asa credeti voi ca se supravietuieste in mafie,politica,sport,afaceri??sa stie si ala care lucra la UZINA 2 dedesubturi
dedesubturile nu le stiu nici macar unii din parlament decat presupuneri asa ca voi
reveniti la normal...treceti pe subiectu forum si e ok
dar precum romanii stiu politica si sport al dracu de bine...vb vine...e de inteles
eu sant realist....ma uit peste tot,antena 3,1,2,realitatea,digi,romania tv,b1...otv si care mai vreti
extrag din toate ce imi place MIE nu ce imi recomanda altii....iar la politica ascult si judec,SINGUR ca de aia am creier nu ce imi impune nici realitatea si nici antena 3
insa miza mare pe care se mizeaza foarte mult nu e antena 3,nu sant dedesubturile,nu sant afacerile...e PROSTIA....SLABA DEZVOLTARE MINTALA SI CULTURALA a poporului ro....si daca asta pe vremuri,o data,mergea struna in sectorul rural iata ca acum incepe sa prinda pana la niveluri inalte unde e ceva scoala la creieras,de ce?ptr omul e un instrument usor de manipulat iar asta coraborat cu realitatea si problemele zilnice fac din acel partid sau televiziune care stie sa manipuleze bine.....EFECTU SCONTAT
Eu spun ca oamenii sa asculte opiniile tuturor si sa traga singuri concluziile.
Iar legat de problema ta cu pensiile, eu cred ca daca nu se mai fura din banii publici exista o sansa mare sa te bucuri de pensie si sa poti trai din ea.
Evident ca A3 e aici, si o sustine pe Halep.
Brusc ei sunt cei mai mari sustinatori ai ei.
au facut pauza de la Basescu!!!
Doarme si el la noapte linistit !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Problema e sa recunosti ca te-a inselat A3, ca le-ai acordat incredere si ei au lat 7 milioane de voturi cu ea.
L-au omorat pe Basescu da el ca in desene animate nu a murit.
Asta tine de interiorul fiecaruia,
Daca poate sa inteleaga ca ei nu au fost si nu sunt neutrii.
Partea tragi - comica, e pe g00gle street view, majoritatea lozincilor U$L sunt surprinse si
sunt de genul:
El ti-a luat pensia tu esti fraier si crezi ca a dat-o lu ma-sa !
Sau
I-ai functia si bagati-o in cu_ !
Astia suntem, votam doar impotriva!
PS:
Udre@ face parte din flora si fauna patriei
Si sa fim seriosi, ce cauta fam Ba$escu cu Mondi@lul ?
Isi merita soarta fratilor, da noi ce vina avem?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...