Cumpara
Sent from my iPhone using Tapatalk
SURSAO informatie pe care o public aici in EXCLUSIVITATE si care va provoca schimbari majore pe piata de telecomunicatii din Romania, dar si din regiune: Vodafone e la un pas sa achizitioneze de la RCS-RDS distributia de cablu, plus operatiunile de telefonie si date! Intre cele doua companii a fost semnat un precontract, iar tranzactia finala se invirte in jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro. Vodafone devine astfel cel mai mare jucator pe piata telecom din regiune, dand o lovitura puternica principalului competitor, Orange.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Cumpara
Sent from my iPhone using Tapatalk
Totul este de vanzare, mai ales in Romania, dar nu cred ca anul acesta RCS&RDS va fi scos la vanzare.
Asa ca in curind adio cartele de digi cu bk si rsa. Lovitura mare serverelor paytv si nu numai .:atest:
si kabel deu a fost cumparat de vodafone.
Nu vad nici o lovitura la astia...![]()
Divizia DTH sa o cumpere dar telefonia si fibra sa ramana la RCS.....
Informatie falsa. RDS-RCS deja a dezmintit informatia.
e o veste trista, eu vreau sa scap de vodafon si sa trec la digimobil.
Comunicat oficial : http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=300
Comunicate de Presa
08 Mai 2014
Comunicat de presa RCS & RDS cu privire la informatiile postate de Robert Turcescu
Informatiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul sau de Facebook privind o presupusa vanzare a operatiunilor de distributie prin cablu, telefonie si internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavand nici o baza reala.
Este regretabil faptul ca un jurnalist cu experienta lui Robert Turcescu raspandeste cu atata usurinta si lipsa de responsabilitate zvonuri care ne pot crea importante daune materiale si de imagine, fara a verifica aceste asa-zise informatii şi fara ca macar sa ceara si un punct de vedere din partea companiei RCS & RDS.
NOTA:
Comunicatele de presa contin detalii legate de oferte si promotii valabile la data publicarii lor. Pentru oferta curenta si promotiile valabile in acest moment, va rugam consultati paginile la care fac trimitere link-urile continute in comunicate.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Ieri stand de vorba cu niste colegi de servici, mi s-a confirmat cele spuse de zildan in primul post. Negocierile sunt in curs de finalizare si vor fi facute public in toamna. Tot in toamna, se va face public si acordul de preluare a Romtelecom de catre Deutsche Telekom.
Respect
In orasul Petrosani au vandut tot unei firme de care nu am mai auzit. si prin tot ma refer la televiziune prin cablu , internet si telefonie.
La Petrosani nu era RCS parca era UPC...