Semnal e destul, dar nu prea cred sa fie pe aici careva cu antena de 60.
Probeaza si tu.
se poate receptiona satelitul intelsat12 de la 45 est cu o antena de 60 cm?ma intereseaza programele bulgaresti free,stau in centrul tarii,busteni prahova
---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 12:36 ----------
nu stie nimeni?
Semnal e destul, dar nu prea cred sa fie pe aici careva cu antena de 60.
Probeaza si tu.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
@alexph - Semnal foarte bun [comparabil cu cel de pe Hot Bird] de asemenea vei avea si o surpriza! Automat o sa-ti intre si satelitul AzerSpace de pe 46 est!
nu vrea deloc pe turksat imi merge dar mai departe nu vrea,datimi o frecventa puternica
---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:01 ----------
am receptionat satelitul si transponderul cu prima si kiss tv dar nu intra 11591 v 27689 cu programele bulgaresti ale dth dialog tv,nu merge cu antena de 60 cine stie
Pt bulgari trebuie rec HD si pt cele dvb t trebuie sa stie si modulatie ACM,pt Dialog trebuie antena cat China(sunt pt India).In afara de tp cu Prima nu prea ai ce sa vezi,eventual testezi daca ai semnal pe 11517 ,v,2960.
@alexph - Ce receiver de satelit ai?
un strong 6155 ,pe mine ma interesau transponderele de pe dialog tv cu programele free bulgaresti,am receptionat satelitul dar merge numai prima cu semnal f bun dar in rest nu intra nimic,probabil tb antena mai mare
Last edited by delta2k2; 21-06-13 at 22:41. Reason: Regula 12 : Quote inutil
@alexph - Nu poti receptiona cu un receiver DVB-S canale emise in DVB-S2. Ai nevoie de un receptor care are tuner DVB-S2. Pentru Dialog ai nevoie de antena foarte mare! Intra pe acest link si vei vedea care sunt emise in DVB-S (doar acest tip de semnal deschide receiverul Strong 6155) si care in DVB-S2. Acolo pe acel site ai o lista ce acopera 75 E - 58 W. Lista completa de sateliti pe acest link!
P.S: Strong 6155 are tuner DVB-S!
P.P.S: Fara sa fac vreo reclama la nimeni, daca ai prin buzunar 2 milioane vechi, am vazut pe acest link un receptor cu tuner DVB-S2! Evident ca iti intra si cele care sunt emise in norma: DVB-S
Last edited by Meridian; 21-06-13 at 21:29.
Parca era vorba ca recu ala nu e asa grozav,mai bine ceva care poate fi macar client.
ok m inteles ms,nu iau deocamdata
@roderttam - Eu cred ca receptorul respectiv e bun pentru ce doreste el. Asa ii puteam recomanda un vu +. Cu un buget mic poti urmari canale in sd si hd pe toti satelitii. Ca fapt divers pentru cei care spun ca acest receptor nu e bun ii rog sa intre pe sursa de mai jos...
Sursa: HD-Plus
Last edited by Meridian; 21-06-13 at 22:47.
Pai, recu e tot o conserva de la un provider ,ca e mai flexibil decat la altii e altceva si prin LAN nu faci sh ci mentii legatura cu provideru plus softul etc.In banii aia mai bine Alma si tot duce o linie plus sensibilitatea tunerului.Acum ce vrea userul e relativ -azi vrei ceva maine mai mult nu doar canale bulgaresti vezi ca e interesat si de indieni care nu au canale fta ,dar poate are o linie si nu stia ca nu are acoperire.Sincer cred ca omul trebuie ajutat cat mai util daca tot e sa fie ieftin.